Ако Русиве у хаос имаат вакви успеси, господ знае какви успеси ќе имаат ако се им функционира беспрекорно.
Уште да се бореа Украинциве само со сукала и дрвени лажици, ќе беше тешко ама за три години ќе стигнеа Русите до Одеса

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако Русиве у хаос имаат вакви успеси, господ знае какви успеси ќе имаат ако се им функционира беспрекорно.
Арен?Уште да се бореа Украинциве само со сукала и дрвени лажици, ќе беше тешко ама за три години ќе стигнеа Русите до Одеса![]()
Reddit детенце.Не му го кажале тоа од комитет. Само за Руска страна прават муабет.
Арен?
Ќе ги модернизирале Рафалите.
Види го размислувањето од старт. Рафалот кој е на некое ниво со ф16 и Су-27 мислат да им биде носител на стратегиско нуклеарно оружје. За 10 години, во 2035 веројатност кога веќе 6 генерација воена авијација ќе имаат Сад,Кина и тн.
Ова е чисто продавање муда.
Додатно што и Британците се способни да ги фрлат своите нуклеарки само преку подморници од кои имаат само неколку. Доволно е РФ или било кој хипотетички противник да ја потопи таа што е моментално активна додека останатите ги потопи во пристаниште и нуклеарната закана од Британија е историја. Истото важи и за Франција, дури и држава со добра против-воздушна одбрана може да се одбрани и од тие проектили кои ќе бидат испалени.
Не викам дека некој треба да го направи тоа секако, но само кажувам колку се безвредни заканите од страна на европските нуклеарни држави.
ПС: Пакистан ги транспортираат своите нуклеарки во комбиња, за Индија не знам каква е ситуацијата али нема да ме изненади дека е крш. Освен големите 3, другите се несериозни играчи.
Да? Епа значи не си арен!Да да, ве читам колку добро владеете имиња на рандом села во Донбас во другата тема.
Ова мислам дека некој го постираше порано или на Офф нет го имаше. Како и да е, САД пробуваат да се извлечат од мочуриштето, а да бидат во ќар. Ако им успее, аферим! Зошто има една поговорка: кај што прошол хохол(украинец) евреинот нема што да бара!![]()
Utjecajni američki list: ‘Trumpove kontroverzne izjave o Ukrajini uglavnom su istinite. Čine se apsurdnima, ali...‘
Osim što SAD mijenja politiku prema ukrajinskom ratu, u SAD-u se polako mijenja i medijski prikaz tog rata. To pokazuje i recentni članak pod naslovom „Nažalost, Trump je u pravu kada je u pitanj...slobodnadalmacija.hr
Колку оперативни подморници има Англија?Денеска имаше некој нов студија од некој си Британски институт за војување со некој генерал таму кур се тресе. Вика Британија може да им пеплоса 40 града на Русиве при нуклеарен напад. Со подморнициве секако. Причина била поради тоа што немале Русиве одбрана за балистчките ракети. Види мајката. Британија нема пак ниту за балистика, ниту за хиперсоничниве проектили одбрана. Да не анализираме плус тоа дека последниве нуклеарни тестови им пропаднаа на Британциве.
Што да му кажеш на вакви генијалци.
Ете нека пробаат. Кој ќе преживее ќе раскажува,пре Русиве ќе им ги уништат сите 5ет подморници него ли Британциве тие 40 градови.
Колку оперативни подморници има Англија?
Не сакам со не е он да се расправам. За рандом село во Круската област Трамп му звонел на Путин. Не оти ќе може на карта да ја најде Суџа, ама минимум 30 западњаци и тоа офицери биле фатени живи. А кога ќе зажежи и Свирипичино ќе го најдеш!Во тие рандом села и ниви му ги скршија забите на НАТО.
Гледате каква е хистеријата во Европа, неможат да се помират со реалноста дека едни "руско кафкаски момголи" толку јако ги треснаа од земја.
Ќе ја делеа Русија на 15 провинции и Путин у Хаг ќе го судеа![]()
Ова кај нас на Исток се вика: р’же не се држеЕдна е активна. Една е во активна резерва. Другите две поминуваат ремонт. Фактички моментално една е. Ама ќе пеплосувале 40ет Руски градови![]()
Во тие рандом села и ниви му ги скршија забите на НАТО.
Гледате каква е хистеријата во Европа, неможат да се помират со реалноста дека едни "руско кафкаски момголи" толку јако ги треснаа од земја.
Ќе ја делеа Русија на 15 провинции и Путин у Хаг ќе го судеа![]()
Денеска имаше некој нов студија од некој си Британски институт за војување со некој генерал таму кур се тресе. Вика Британија може да им пеплоса 40 града на Русиве при нуклеарен напад. Со подморнициве секако. Причина била поради тоа што немале Русиве одбрана за балистчките ракети.
Koреја е wild card.Освен големите 3, другите се несериозни играчи.
Според Арестович, Трамп ги гледа како мајмун со граната, затоа сакал да им ги земе нуклеарките. Хунтата имала план да направи катастрофа ако ја изгуби војната.