Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jа не знам како еден од украинциве не се најде да ги запука регрутериве. Теоретски северџани да ми дојдат на врата за регрутација да идам у Украина сосе нив заедно ги носам кај творецот.Продолжеток одона киднапирањетоона „регрутирањето“ што го гледате по безброј видеа. Епа ова е втор дел, првата обука во касарните (наредникот од Фул Метал Џекет може само бурек да им носи на овие).
Имаше пар видеа, едно со командир на кој му свирнале метак у чело веднаш после наредба за самоубиствен напад. Ама да, кријат такви работи.Jа не знам како еден од украинциве не се најде да ги запука регрутериве. Теоретски северџани да ми дојдат на врата за регрутација да идам у Украина сосе нив заедно ги носам кај творецот.
Или може има такви дешавки само што ги прикриваат за да не се дознае непослушноста.
Humanitarna akcija bilo najverojatno, ko izraelskata momentalno vo GazaНе кажавте ништо за успешната руска акција во селото Хроза кај Харков. Дај кажете некој збор.
Па 50 убиени цивили од кои неколку деца помали од 10 години е голем успех за славната руска армија.
Авдеевка и влијанието на војната во Израел за помошта за Украина.Vo sustina nema nekoja promena, nitu izgledni sansi toa da se smeni. Sto da komentirame?
Vo sustina nema nekoja promena, nitu izgledni sansi toa da se smeni. Sto da komentirame?