- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 1.644
- Поени од реакции
- 1.677
Ти изгледа си Албанец?
Не. Ти изгледа си србин или бугар? Тие се влажнат на Русија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти изгледа си Албанец?
Во врска со Украина, поднесениот предлог-закон од страна на Меккејн во кој меѓу другото се предвидува и финансиска помош од околу 30 мил. долари во следните три години наменети за "support for russian democracy and civil society organizations'...
http://www.corker.senate.gov/public/_cache/files/c54d1c47-a3a1-4486-bb3e-6dedcab8b437/Bill Text - Russian Aggression Prevention Act 2014.pdf
Фала за преводот. На хрватски форум беше преведено како срцев удар. И дека телото немало видливи повреди.
Nie miało widocznych obrażeń.
Овој медиум gazeta.pl е достоверен или е од "соросоидните"?
А зошто тој факт не му го потенцира на членот кој избрза да обвини некој за смртта, пред да биде завршена истрагата?од целиот текст изостави да го споменеш најбитниот факт - не била извршена обдукција.
Јас го пренесов линкот со целиот текст за секој да може да го прочита.На страната на изворот кој го употреби тоа беше јасно потенцирано, па сега ти размисли дали е до медиумот или до тебе самиот.
Освен ако немал некоја ретро цигла за мобилен, ова воопшто не е чудно.Полскиот конзулат ја потврдил неговата смрт, тој за последен пат виден во четврток, а кога го нашле 2 дена подоцна мобилниот телефон му бил исклучен.
Со твојов одговор ме увери дека си Албанец. Многу ме потсетуваш по стилот на изразување на нашиот пријател Дарди, можеби си истиот човек. Јас сум добар психоаналитичар и многу добро ги проценувам луѓето.
Нема врска што си, онака ме интересира мислењето на Албанците по однос на супер силата Русија.
Нека си купуваат амерички од шкрилци по дупла цена. Колку и да сакаат зависат од тој Руски гас само незнам зошто со сила будали се прават од Марс дане носат гас случајно.http://tocka.com.mk/1/128703/hrvats...zata-vo-ukraina-ke-ja-branime-evropa-od-putin
Загреб ги гледа шансите во политиката на претседателот на САД, Барак Обама кој во Варшава јавно изјави дека Русија мора да биде запрена во ширењето на енергетските инвестиции, кои не смеат да ја поминат границата од Балтичкото море до Јадранското.