Златни песоци

• Креатор на темата Креатор на темата red baron
  • Време на започнување Време на започнување
по баровите/дискотеките персоналот е бугари ? каков им е односот со нашите

не е важно од каков етнос си кога си дошол со добри намери, бугарин никогаш нема да те тепа заради тоа дека си Македонец за него си свој човек, дури и ќе те чува од други.Колкото може да имаш проблеми во македонија толку ќе имаш и во бугарија , е сега има некој места каде не е убаво да одиш и бугарин да си :)

Супер се бугарите само тие помладите се прават дека не те разбираат,па коа на англиски ќе ми прозборат ми се темни..:facepalm:

Летово планира некој да оди на златни песоци ?
Ако имате некоја добра евтина понуда споделете ја. Барам само кревет, туш и превоз :D

Летово планира некој да оди на златни песоци ?
Ако имате некоја добра евтина понуда споделете ја. Барам само кревет, туш и превоз :D
I mene mi se vrti u glava kako dobra destinacija zlatni pesoci za ova leto, ovde gledam na linkov http://www.bulgaria-hotels.com/ dosta interesni ponudi za online rezervazcii ama ako ima uste nekoj nekoja interesna ponuda od MK neka spodeli

Једном и никад више. Од се што може да се наведе како причина.

Дајте повеќе инфо за Златните Песоци. Јас сум во Сончев Брег и сакам деновиве да посетам и Златни Песоци.

Еве го најјакото место за денска шема на цело црноморско приморје. (со најјакио DJ од Македонија..хе хе :) )

Некој да каже импресии од прошлата година? се мислам дали сончев брег или златни песоци како е со цени и пред се ноќен живот

Некој да каже импресии од прошлата година? се мислам дали сончев брег или златни песоци како е со цени и пред се ноќен живот
На исто ниво се двете места само што у златни песоци имаш повеќе народ од русија и украина. Разлика во цената на било кој артикл е 1-2лева поскапо во златни песоци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom