Кое е вашето омилено информатичко списание

• Креатор на темата Креатор на темата Wolverine
  • Време на започнување Време на започнување
Wolverine напиша:
Јас купував ентер но чини само списанието цдињата не ме бендисуваат а најдобро мислам дека е BUG.

BUG е дефинитивно најдоброто списание, за мене
ама и Svet Kompjutera не е за фрлање

Ми се допаѓа тоа што детално опишуваат и што не прават “почетнички“ грешки како Ентер (прочитав една статија одамна и пронајдов голема глупост и од тогаш не сум ни размислувал да купам Ентер)

Jas porano hacker kupuvav.Spisanieto bese hrvatsko , bese orientirano nakaj pc igri i bese mnogu interesno.Ama propadna.Sega catpat Bug kupuvam.

Pa najcesto Enter da kupuvame makedonski proizvodi iako ne e naj naj ama pokraj drugite i enter cita inaku od svetskite pc world i pc info ako najdam i hacker , bug i plagin

Bugot e malce skap a enterot e katastrofa mnogu go rasipaa

BUG, дефинтивно.

Svet Kompjutera е доста солидно списание,татко ми го зима така да редовен читател сум му...инаку едно време зимав и Ентер ама не ги бива...многу реклами (иако мора да ги има ама што е претерано-претерано е).... исто морам да го пофалам BUG (иако е доста скапичко)

Zemam BUG ostnatite se katastrofa vo sporedba so nego

Jas ponekad kupuvam bug taka,za rekreacija za da vidam so ima novo inace ne aktivno!

BUG ретко кога ,не трошам време на списанија

Wolverine напиша:
Јас не купувам Bug но едно мое другарче купува редовно и ми ги дава цдињата и мислам дека има многу добар софтвер.
softvrot vo bugot e zakon najdobar od site a i vo mrezata ne e los a i mrez@ spisanieto e dobro

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom