Кое е вашето омилено информатичко списание

• Креатор на темата Креатор на темата Wolverine
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 август 2006
Мислења
12
Поени од реакции
0
Јас купував ентер но чини само списанието цдињата не ме бендисуваат а најдобро мислам дека е BUG.

и јас земав pc magazine ама после немаше цдиња и престанав да го купувам

Nema dobri makedonksi spisanija za kompjuteri. Od stranskite dobri se Svet Kompjutera (srpsko ,mislam deka okolu 90den. e), i VIDI (hrvatsko, okolu 300den. so DVD) za koe mislam deka e najdobro spisanie za hardver na balkanot. Jas ne kupuvam spisanija no ovie dvete od vreme na vreme mi pagaat vo race i mislam deka lugjeto sto pisuvaat vo niv se razbiraat epten vo toa sto go pisuvaat. Ona enter da ne ste pomislile da go kupite oti e najlitoto spisanie sto postoe. porano polovina bese za igri, a sega gledam deka davat specijalen dodatok za igri, mozebi samo CD/DVD -to vrede od nego. A inaku najdobro spisanie na svetot e INTERNET.

Па Ентер секогаш купувам ги имам од прв до последен сите броеви

Јас не купувам Bug но едно мое другарче купува редовно и ми ги дава цдињата и мислам дека има многу добар софтвер.

Dobri se enter a ustvari i samo tie ostanaa makedonski drugive compijuter bilt pc info ne gi gledam veke

Од македонските ЕНТЕР а и ги нема многу порано читав еден српски ама веке не

Ги зимам константно Bug и Види дефинитивно се најдобри.Едно време Свет Компјутера беа супер ама сега се тапа

BUG ми е омилено списание..исто и ЕНТЕР иако ги немам купувано :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom