BNP Paribas Masters - Paris | 26.10 - 03.11, 2013 |

Статус
Затворена за нови мислења.
Е Ферер, ради овој промашен зицер ќе изгубиш 2-0 денес.

Ферер доби 3 гема во кои Новак имаше брејк топка. Не ми се верува дека ова што го напишав е вистина . :) So amazing .

Да почекаме и јас мислев дека вчера кога бидна 5:5 со Рафа ке следи распад-систем а тој одма рибрејк му направи.

Хахахха ова е мачно за гледање, за греота...

Финалето е одлично за око, поени фрчат на сите страни, тоа што не може да си се контролира Ферер, е друг проблем, и не е прв пат.

40 титула, 3 во низа, одиме на 41 и 4 во низа:cuc:
Е тек сега прогнозирам тотален распад на Ферер во Лондон.
Конечно да се израдува и Ибра на едно финале.:icon_lol:

Не сум видел ваков ментален склоп 2 пати по 5-3 и да обрнува со 4 узастопни гема...грамада!

Не сум видел ваков ментален склоп 2 пати по 5-3 и да обрнува со 4 узастопни гема...грамада!

Затоа вчера го усра среќа у ваквите моменти, 56 линии погоди на 30-30, на брејк шанси за Рафа и слично. И знаев, апсолутно бев убеден дека денес ќе се распадне. Еднаш се дешава да изигра како вчера, да не греши и да чисти линии... Затоа сеа у вторник ќе го снајде она што требаше вчера да го снајде.
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 17:19 ---
Ноле место трофеј доби рог од елен. :pos:

Ај прелисај неколку страни поназад да видиш дали не сме признале пораз. Муабетот ми беше дека нема шанси да врзе два такви меча во серија и тоа е тоа. Исто како што Иснер не можеше да ги победи и Новак и Надал во Синси. Вчера на брејк шанси чистеше линии, денес ја уби мрежата, тоа е разликата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom