Бакнежот открива многу нешта... Кои се тие?

• Креатор на темата Креатор на темата simonce*
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
:icon_eek: Тој во чело не е “те сакам“?:kez:

Не знам, јас така заклучив, пошто тато секогаш ме бакнува во чело.

The`bItCh напиша:
Добро е. За останатите бакнежи има логика а и во пракса така е во повеќето случаеви. Ама ова .. :raz: никогаш после нежно бакнување на вратот, лижење, касање, грицкање не ми кажал те сакам. Следниот негов потег не е “те сакам“ туку се наоѓате в кревет .. тоа сака да каже авторов на темава - па така ќе стигне до целта шо?:wink:

NEMA VEZE..AVTOROV NA TEMAVA..T.E.JAS GO IZVADIV OD EDNO SPISANIE I SAKAV ONAKA CISTO INFORMATIVNO DA VE INFORMIRAM NE ZA DRUGO..

neznam dali e tocno ova sto e napisano ali i ne e bitno,ali ja najvise sakam na vrat i vo blizina na uvoto najubavo mi e tamu

smizlicka напиша:
neznam dali e tocno ova sto e napisano ali i ne e bitno,ali ja najvise sakam na vrat i vo blizina na uvoto najubavo mi e tamu

И ја највише сакам по врат и во близина на увото ме ежи некако и многу ми е убав филингот

Се викаат нерви. И ги имаш многу по вратот. Затоа "некако" ти е убав филингот. :helou:

Bada Bing! напиша:
Се викаат нерви. И ги имаш многу по вратот. Затоа "некако" ти е убав филингот. :helou:

А на увото имаш толку многу нерви како на вратот што ти е многу поубаво?

Mmm baknezot mnogu pokazuva i ako ne gi pocuvstvuvas tie peperutki vo stomakot baknezot ne e vistinski

Бакнеж во чело значи почит додека пак она во врат воопшто не води кон славното ТЕ САКАМ барем сите ние сме сведоци дека уствари секој француски бакнеж оди заедно со бакнувањето/лижењето по вратот или увото и така :) .
Е сега дали овие откриваат нешто ќе реплицирам вака: Сега кога знам што значат ќе ги користам повеќе за инает или дека сакам да искористам нешто.... или не?
Според значењето го признавам само бакнежот на челото....... дека јас си го користам и дека до сега така имам бакнато двајца (женско и машко) кои спаѓаат во живите и еден мртовец :pos: не е за смеење али така е нели?

Јас как шо знам во чело значи верност...

Бог да чува!:pos:Кога прочитав во претходни постови дека ако некој те баци во чело дека сака секс..:tapp:Тоа би требало да значи дека те почитува многу...

jas sepak mislam deka baknez vo celo iskazuva pocit i zastitnicki custva.
A se ostanato (usta, vrat itn) treba da iskaze ljubov i zelba za seks...... intimna bliskost!

Бакнежот открива нежност,љубов,убавина во самиот чин.Секој бакнеж е посебен и крие свои убавини без раслика дал е француски или обичен,се додека е искрен се смета за божество. Бакнежот е уште поубав кога при тој акт има и малце шепотење и грицкање на увцето.. (ау ова не ми требаше ми дојде потреба лелелеле):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom