Скриен програм кој ги зачувува лозинките

Што ви е бе луге,ми треба за сосем друга причина ,нема врска женска,шеф ццц приказна ми измисливте :facepalm:

Секогаш кога download-ираш кејлогер, се download-ира и еден во позадина <3

порано така една срцка ја шпионирав со еден програм ама тој беше цел десктоп да и го гледам што прави па и имаше опција да и влезам во пц. Секако на почеток мора некако да се сними кај неа во пц. :icon_mrgr:

И да бидам искрен МНОГУ беше јако хаха

кој ве ебе дали е морално и сите тие муабети

Додека ти ја хакираш женска ти за да и најдеш password на фб, некој благодарение на тебе здраво ќе го оманда додека ја гледа на камера, а можеби и на тебе. :pos:
Шала на страна, не ти требаат тие работи, само ќе се заебеш. :)

Вака,значи имав порано еден програм,го инсталирав и делува скришно,кој каде ке се логира од лап топот автоматски му зачувува усернаме и пасворд.И после влегуваш во него и ги зимаш податоците.Неможам никако да најдам како се викаше и да го симнам.А еден другар го имаше најдено и мислам дека од Замунда.нет го симнал.Помош,дали некој знае како се вика или некое слично?

Колку контрадикторности имаш во постов.
Како може да не ти текнува кој програм самиот си го инсталирал?!
Друго, ако другар ти веќе го има, зошто не го праша него?
Или муабетот е...Сакам да се манијачам на нет, не знам како, па ај ќе потпрашам на форум, и така нит некој ме знае, нит ништо. Ццццц.....

Не знам шо е ова манија за откривања на неверства и изневерувања? Ма дур ти дава дунда клецај ја и не се мисли шо праи во слободно време

Кога сме веќе кај ова да ви кажам дека на сите факултети на компјутерите има ваква програма.
Па мислите му ја. :D

99% мисли на кејлогер, веќе да ти е страв да се логираш на друго место бидејќи секој го знае ова. инаку има и да гледаш цело време што работи спектар про или што ти знам како се викаше.

Сеа ќе пукни фалење дека завршил три минутен курс по хакерај на јутуб, па ќе прави филмови на другарчињата дека ги хакирал преку телефонски жици.

едно е сигурно, ќе инсталира килогер ама тоа ќе биде само на неговиот компјутер ;) а со мала среќа тоа ќе биде комбинација од килогер тројан би бот програма каде ќе биде кучка на некој кинез кој ќе го користи да досува некој сервер во америка !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom