HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Kranich. Мислам дека ќе си ломит кореецов.
Не ги знам азијциве. Ни твичови ,ни јутуб канали им знам (ако се со нивни азбуки потпишани и во WTF видеа да ги имало кој можел да ги препознае).
За разика од нив оној Ant амерот по двапати го има на секој 3-4 дена у едно WTF видео.
Коле реално е најдобар од сите овие а и не ми се верува дека некој како Павле лани ќе изненади со 100% погодено РНГ :icon_mrgr:.

Gold 0 Dust 10000
Почнувам да штедам месецов :cautious:

Ако биде како Renounce кај ворлокот у сред партија да мењаш класа или со квест да се претвараш тогаш ќе биде тешко срање играва.
Ако додадат нова посебна класа со Baron Rivendare, Teron , Alexandros ,Darion или Falric како basic херој и Arthas за тие што сакаат подобра козметика, тогаш ќе биде многу боље.

Knights of the Frozen Throne ќе биде новата експанзија. Излага во август и најголемата новост е дека ќе има нов тим на карта, херој карта со која ќе се заменува херојот.

upload_2017-7-7_11-15-49.png

Втората поголема новост е нов keyword, Lifesteal. Картите со овој ефект ќе го лечат херојот онолку колку што ќе направат штета.

Со оваа експанзија започнуваат да ги додаваат и бесплатните авантури. Авантурата од оваа експанзија ќе има три крила плус пролог и final boss ко што разбрав. За комплетирање на секое крило се добива бустер, а со комплетирање на прологот се добива херој карта како награда.

Ќе излага во август, а нови карти ќе почнат да покажуваат од 24ти јули. Јас очекував септември, ама и вака би требало да биде крај на август, па нема голема разлика. Имам околу 2000 голд и ќе треба поактивно да почнам да играм сега, па се надевам ќе стигнам бар до 5к пред да излезе :D

Пред некој ден ми падна роуг квестот, денес ја сменија картата. (n)

See nemav upaleno skoro 1 godina , tie poslednite 2 karti samo so pari. Se kupuvaat kako so vidov?

See nemav upaleno skoro 1 godina , tie poslednite 2 karti samo so pari. Se kupuvaat kako so vidov?
Кои последни 2 карти ?
Од последниве 3 експанзии сите карти се паѓаат во пакови , а останатите (постарите) само можат да се искрафтаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom