Таксират 15

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Обожавам вакви луѓе :)

Наброј 1 голем европски (или светски сеедно) фестивал со долга традиција што не пушта карти пред времено, пред лајнапот да се објави, по специјална ниска цена.

ma nemoj da me jebes....kako mozea roots da bidat najaveni i cel line up i kartata pocetna da bide 300/350 denari...a sega bez nikoj najaven 450 denari specijalna cena zimi vakvoto...

Ајде редно е да донесат нешто ко Креатор да може и ние метаљците да се порадуваме на светско име, Слејер или Машин Хед можда :icon_lol:

ma nemoj da me jebes....kako mozea roots da bidat najaveni i cel line up i kartata pocetna da bide 300/350 denari...a sega bez nikoj najaven 450 denari specijalna cena zimi vakvoto...

Затоа оваа година ќе има многу појаки бендови од Рутс ^_^

За МНОГУ појаки бендови треба и МНОГУ појака цена на карти .Моја проценка е дека ке си биде се по старо...просечно накај лошо ;)

a kartite se pred 1 mesec u prodazba...

Е добро де, на секој фестивал низ светот се продаваат пред тоа картите, нормално е тоа. Битно на месец од фестивалот уште нема ниту една најава а не сум слушнал ни шпекулација како што имаше годините пред тоа.

Е добро де, на секој фестивал низ светот се продаваат пред тоа картите, нормално е тоа. Битно на месец од фестивалот уште нема ниту една најава а не сум слушнал ни шпекулација како што имаше годините пред тоа.

Da druze ama ova ne e koncert so trae 3 dena ,tuku 3 saata i 4-5 benda moze da gi dogovoratza 2 saata...a exit,sziget i ostali takvi koncerti se so po 50-60 izveduvaci ;)

Da druze ama ova ne e koncert so trae 3 dena ,tuku 3 saata i 4-5 benda moze da gi dogovoratza 2 saata...a exit,sziget i ostali takvi koncerti se so po 50-60 izveduvaci ;)

2 саата да договориш 5 бенда? Добро.

Они имаат пратено понуди до некој 30-40 бенда да свират за скоро без пари е сеа колку од тие бенда им вратиле на e-mail от :icon_lol:, а колку и кои прифатиле ќе видиме кога ќе ја најават програмата. Така иде кај нас у државава ти не го бираш бендот што ќе настапи, он те бира тебе :icon_lol:

2 саата да договориш 5 бенда? Добро.

ova mi bese poentata :
Они имаат пратено понуди до некој 30-40 бенда да свират за скоро без пари е сеа колку од тие бенда им вратиле на e-mail от :icon_lol:, а колку и кои прифатиле ќе видиме кога ќе ја најават програмата. Така иде кај нас у државава ти не го бираш бендот што ќе настапи, он те бира тебе :icon_lol:

„Бернајс Пропаганда“ и „Београдски Синдикат“ на главната вечер на Таксират 15.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom