Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ја разбираш мојата поента... Цело време кажувате колку нерешлив и нетрпелив е проблемот, ко ние од Марс да сме.
Решение?
Етничко чистење?
И шо прајме сеа?
Не се тие себични кога е во прашање нивното. Не бидете наивни и глупи. Таа Ш*птарка многу убаво си размислува. Си се грижи за своето. Тие да беа како нас до сега илјада пати ќе пропаднеа, а од друга страна гледаш дека те газат секојдневно баш поради тоа што НИЕ Македонците сме себични самите меѓу себе. Искрено и мене ме боли стап кога Ш*птар, Турчин, Циган ќе загине или било што. Битно ми е ко ланскиот снег. Не патам јас од некои лажни морални догми.
И не си правите бајрами на мозокот дека политичарите само ги буцкаат децата. Тие можеби само ја користат омразата која што трае со децении и децении. И јас утре моите деца ќе ги научам да мразат, а дали тоа ќе го одберат или не неможам да кажам.
Јас никогаш во живот не сум се дружел со Ш*птари, Турци, Цигани, Босанци без разлика дали се најдобри или не. Едноставно одбивни ми се на организам. Плус, секојдневно си ја гледам пропаста на мојот народ којшто изумира биолошки на секаков начин. Моите деца утре нема да имаат другарчиња со коишто ќе си зборуваат на својот мајчин јазик и коишто ќе изгледаат и личат на нив по физиономија.
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 10:44 ---
Точно така. Оваа кампања ќе промени мислење на уште 100 души и резултатот ќе биде уште 100 нови Македонки што ќе се ебат со Ш*птари, Турци, Цигани и секакви во име на таквата кампања. Па, после кога ќе видиш “црномуресто“ дете со име Аљи, Ибрахим, Теута, Фатмира, Аида, Омер, а мајка Ивана, Марија, Кристина, Елена, Мартина ќе ти биде јасно колкав плод дала оваа кампања.
Ваквите кампањи се само смрт за националното единство на секој народ и само го губиме нашето биолошки опстојување. Со нив можам да живеам еден покрај друг, но никогаш еден со друг. Никогаш!