iPhone 5s со грешка во сензорите?

Не може секој клошар да си дозволи најннова техниологија. Ќе го испотиш малце гзот или џабе ти е и тоа пошто толку те бива ;)

:facepalm:

Не ми се верува дека сеуште има вакви кловнови ко претходнион, и после се чудите зошто ледиком лупнал 73К. Епа ќе лупне :pos:
П.С Клучен збор, најнова технологија. :pos:

Цената е таква каква што е пошто го увезува најверојатно од америка, таму кошта 500 евра отклучен + данок, на тоа стави DHL 100 евра, данок и царина во МК уште 200 евра и + маржа, ете зошто е толку скап.

Кога ќе стигне во T-Mobile ќе се нормализираат цените

конкуренцијата ќе измислува вакви работи нормално ;)
Apple си е apple и iphone си е iphone. Точка.

Се мислам само дали вреди да го заменам 5кава со 5s најмногу што ќе треба да се замарам... или да чекам 6ка да излезе. Се навикнав на овој а освен копче со сензор за прсти што не верувам ќе го користам ништо ново нема да има.
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 01:36 ---

ако не ти чини никој не те тера со сила бе батка ;) немаш да го купиш трај. тоа ти е бизнис и капитализам. Не може секој клошар да си дозволи најннова техниологија. Ќе го испотиш малце гзот или џабе ти е и тоа пошто толку те бива ;)

Сега знаеме тебе колку те бива :facepalm:

Цената е таква каква што е пошто го увезува најверојатно од америка, таму кошта 500 евра отклучен + данок, на тоа стави DHL 100 евра, данок и царина во МК уште 200 евра и + маржа, ете зошто е толку скап.

No, just no.

Сам себе го убијал :tapp:

Прво викаш сека од 5ката до 5S разлика е само едно копче.....после викаш за најнова технологија мораш да лупнеш пари ,немоеш да бидеш клошар......ајде белки ќе воведат копче игнор на форумов па ќе можам да ги прескокнувам ваквите ко тебе.
Што не ти е јасно бе?Да, разликата во хардверот е едно копче точно ама се друго е подобрено, најнова технологија. Не ми е за парите ќе треба да се малтретирам да префрлам работи од стариот, затоа не знам дали вреди да се замарам да го сменам. Плус договорот ми е уште една година таман ќе го земам 6ката кога ќе излезе на договор пак. Што не ти е јасно, епл биле најдобри и ќе бидат. Андроид е за понискиот социјален слој. Dael with it. Ама тешете се вие дека е приближно добар андроидот.
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 20:55 ---
Не ми се верува дека сеуште има вакви кловнови ко претходнион, и после се чудите зошто ледиком лупнал 73К. Епа ќе лупне :pos:
П.С Клучен збор, најнова технологија. :pos:
Има нешто смешно а?:mad: Све експерти тука на форумов ебате
не андроидот ко трактор бил подобар :pos: Абе ајде шетни

Што не ти е јасно бе?Да, разликата во хардверот е едно копче точно ама се друго е подобрено, најнова технологија. Не ми е за парите ќе треба да се малтретирам да префрлам работи од стариот, затоа не знам дали вреди да се замарам да го сменам. Плус договорот ми е уште една година таман ќе го земам 6ката кога ќе излезе на договор пак. Што не ти е јасно, епл биле најдобри и ќе бидат. Андроид е за понискиот социјален слој. Dael with it. Ама тешете се вие дека е приближно добар андроидот.

1200 евра ќе лупнел малиот....без проблем за најнова технологија....ама незнаел дали ќе му се исплатело да ги префрла работите од стариот телефон....ШТА РЕЧИ, КОЈУ ПОРУКУ ПОСЛАТИ ???

:tapp:

:pos::pos::pos:

--- надополнето: 8 октомври 2013 во 20:55 ---

Има нешто смешно а?:mad: Све експерти тука на форумов ебате
не андроидот ко трактор бил подобар :pos: Абе ајде шетни

Нека ми прости @Psyside, :facepalm:.

Microsoft, you are fucked.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom