Darling
High Value
Не може, сите супер херои се од U.S.A 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може, сите супер херои се од U.S.A![]()
1. САД и Канада треба да направат сојуз(за доброто на двете држави) ...
2. Стоп на уништувањето на демографската слика на САД, стоп на постојаното пумпање на САД со имигранти од Мексико(и останатите Латино-Американски држави), како и стоп на пумпањето на САД со имигранти од Африка и Азија ...
3. Домаќинско работење(стегање на кајшот) како и удирање на клоца на одредени личности во врвот на Американската политика како и во врвот на Американската економија/бизнис ...
4. Враќање на Америка на Американците(WASP) ...
Sto se ovie,pricini za ako gi sprovede SAD ke dozivee uste napredok ili pak trgnavte da ja branite SAD?
Da rabotat domakinski ke treba da se vozdrzuvaat od vojna i da ne si izvrsuvaat samoubistveni napadi nad sopstvetana drzava.Za emigrantite se slozuvam,a za vrakanjeto na amerika na amerikancite sto treba da znaci?Da se izbrkaat drugite narodi koi ne se amerinanski,a imaat golemi funkcii,da ne treba da izvrsat denacionalizacija.A vsusnost koi narod e amerikanskiot ,da ne se grupa na narodi slucajno,najslucajno-kombinacija od britanci,francuzi,holangani,portugalci i dr.
Jas voopsto ne ja sakam SAD,ama daleku od toa deka ja mrazam,posle toa sto i go napravija na Srbija 99,nema da ja branam,naprotiv ke ja napagam vo sekoj segment,nekoe pole i se sto smetaat oni deka e bitno-na primer vojnata i mirot.Mnogu luge umrele poradi nivnite celi,nivnite race se obleani so nevina krv,zosto go napadnaa Avganistan,Irak,sega sakaat Sirija,a prethodno ja spomnav Srbija,a vo meguvreme za vlakno vojna so Rusija izbegnaa.Dali problemot e do nivnata psiha ili do psihata na drugite narodi koi den-denes gi brojat zrtvite i stetite koi gi izvrsija nivnite avioni,toa ne e moe da opravam,a i mojot stav okolu toa prasanje e poveke od jasen.
Имате две различни сценарија, во првото сценарио замислете се вие како водач на една од државите во светот, и дека треба да извршите инвазија на САД, како и на кој начин би ги извршиле инвазиите? Што би направиле и зошто? Објаснувајте како сакате, со текст, со слики, со видеа итн.
Е како тоа Канада ќе ги победела САД ... помоќни од Канада и воено и технолошки, индустриски, политички, економски и во секое друго поле !
САД се хегемон на планетава во секое поле, воено, технолошко, индустриско, економско, политичко и.т.н. и покрај тоа што и други сили се издигнуваат, но силите кои се издигнуваат како на пр. Русија, Кина, Индија, Бразил и.т.н. и.т.н. сеуште се светлосни години зад САД во секое можно поле, плус културно-цивилизациски САД се светлосни години пред овие !
!
Ќе ги извадам безбедносните налепници од сите производи, let them stupid fuckers distroy themselfs.