- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.453
- Поени од реакции
- 39.007
...никој не го вика така, освен тие што се поглупи од него!Нагалено го викаме глуп.

... инаку да не бидам офтопик, како го замислувам Столе кога седи доле!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...никој не го вика така, освен тие што се поглупи од него!Нагалено го викаме глуп.
Знам.Ахахахахахах ама во РЛ вака ми лича прстите.
Во паралелен Универзум каде Земјата е рамна плоча, постои Зурла кој вели дека Земјата е топка. Ете толку е глуп....никој не го вика така, освен тие што се поглупи од него!
Прегледај го приврзокот 451065
... инаку да не бидам офтопик, како го замислувам Столе кога седи доле!![]()
Неговата реинкарнација од среден век викала дека земјата е топка па го запалиле на клада. Сега затоа вика контра.Во паралелен Универзум каде Земјата е рамна плоча, постои Зурла кој вели дека Земјата е топка. Ете толку е глуп.
Да не бидам и јас офф топик, еве ги Зурла и Бијонс.
![]()
...a ти си посматрач? такозвани Воајер?Во паралелен Универзум каде Земјата е рамна плоча, постои Зурла кој вели дека Земјата е топка. Ете толку е глуп.
Да не бидам и јас офф топик, еве ги Зурла и Бијонс.
![]()
@pozdrav eden topol ?Имате право да погаѓате која од тетките ја замислувам вака?!Прегледај го приврзокот 451406
Имате право да погаѓате која од тетките ја замислувам вака?!Прегледај го приврзокот 451406
... не е фер да поставиш јавно моја фотографија која сум ти ја испратила во инбокс за да видиш како изгледам, може не сум нашминкана зш работев во двор, ама важно ти се допадна моето количе во позадина, па ми закажа дејт, што не го напиша и тоа!
Прегледај го приврзокот 451417
...инаку јас само ти ја замислувам ногата пред наглото кочење!![]()
За вас двајца сум омнипотентен....a ти си посматрач? такозвани Воајер?![]()