Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Нагалено го викаме глуп.
...никој не го вика така, освен тие што се поглупи од него!:toe:

Screenshot 07-18-2025 23.26.09.png

... инаку да не бидам офтопик, како го замислувам Столе кога седи доле! :cautious:

...никој не го вика така, освен тие што се поглупи од него!:toe:

Прегледај го приврзокот 451065

... инаку да не бидам офтопик, како го замислувам Столе кога седи доле! :cautious:
Во паралелен Универзум каде Земјата е рамна плоча, постои Зурла кој вели дека Земјата е топка. Ете толку е глуп.

Да не бидам и јас офф топик, еве ги Зурла и Бијонс.

:pusigo:

Во паралелен Универзум каде Земјата е рамна плоча, постои Зурла кој вели дека Земјата е топка. Ете толку е глуп.

Неговата реинкарнација од среден век викала дека земјата е топка па го запалиле на клада. Сега затоа вика контра.

...a ти си посматрач? такозвани Воајер? :pos:

Имате право да погаѓате која од тетките ја замислувам вака?!Прегледај го приврзокот 451406

... не е фер да поставиш јавно моја фотографија која сум ти ја испратила во инбокс за да видиш како изгледам, може не сум нашминкана зш работев во двор, ама важно ти се допадна моето количе во позадина, па ми закажа дејт, што не го напиша и тоа! :D

cyclist-on-bike-shoe-in-pedal-1190x664-1.jpg

...инаку јас само ти ја замислувам ногата пред наглото кочење! :facepalm:

... не е фер да поставиш јавно моја фотографија која сум ти ја испратила во инбокс за да видиш како изгледам, може не сум нашминкана зш работев во двор, ама важно ти се допадна моето количе во позадина, па ми закажа дејт, што не го напиша и тоа! :D

Прегледај го приврзокот 451417

...инаку јас само ти ја замислувам ногата пред наглото кочење! :facepalm:

Колку јас поминам годишно со велосипед, ти не поминуваш пеш за целиот твој живот ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom