Attack on Titan ( Shingeki no kyojin)

• Креатор на темата Креатор на темата ~2A
  • Време на започнување Време на започнување
Па го менува дешавањето, само незнам колку е точна информацијата на youtube пратам еден тој така рече.Forneverworld му е каналот.

Мене воопшто не ми се допаѓа како течат настаните во последните 3-4 чаптери, и можеби ќе ја баталам за некое време.

Мене воопшто не ми се допаѓа како течат настаните во последните 3-4 чаптери, и можеби ќе ја баталам за некое време.
Нз за мангата ја неам почнато и мислам дека нема ни да ја почнам.Ако е толку неуба батали ја.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Па баш тоа е проблемот, сум ја гледал првата во 2013, сега ќе чекам 2 години за 20 епизоди од по 18 минути... Мислам стварно некако не се исплати, а за Наруто, мислам и тоа го пратам еве веќе 2-3 години и полека но сигурно почнува да ми здосадува, едноставно ќе чекаш некогаш и по 2 недели за еден чаптер од 20 страни, каде што најверојатно нема да се случи ништо... Не знам, барем јас лично ја доживувам мангата како некоја лоша мешавина помеѓу книга и аниме...

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Ова заебанција е или?
aeNZZ8p_700b_v1.jpg

Планираат да прават филм адаптиран на серијата.
Тек 2014, за да некогаш во 2015 (не знам кој точно месец) да го погледниме.

има некоја веб страна за да го гледам анимево директно или мора да симнам,пошто не успеав да најдам за директно да ги гледам епизодите:)

Само што го изгледав анимето, прејако!!
Единствена мана во последната епизода може да биде тоа што не ни дадоа малце повеќе информации за Титаните, за да бидеме позагреани за втора сезона (ако ја има).
Несакам да читам манга, поготово не ваква каде што има ептен акција и ефекти. Друго е чувството кога гледаш анимација, друго е кога гледаш само слики.
Во исчекување на втора сезона, а ако ја нема, срам да им е зашто анимево има премногу квалитет и жално е ако не се искористи!

Само што го изгледав анимето, прејако!!
Единствена мана во последната епизода може да биде тоа што не ни дадоа малце повеќе информации за Титаните, за да бидеме позагреани за втора сезона (ако ја има).
Несакам да читам манга, поготово не ваква каде што има ептен акција и ефекти. Друго е чувството кога гледаш анимација, друго е кога гледаш само слики.
Во исчекување на втора сезона, а ако ја нема, срам да им е зашто анимево има премногу квалитет и жално е ако не се искористи!
Ќе има втора сезона, мислам дека од јули ќе почнат да излегуваат епизодите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom