Брак со многу постар партнер

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Shorty - А да си го гледаш пенисот пред тебе, не да се занимаваш со туѓи и кој што прави со нив? Темата не сум јас.

Ахахаха, ја се извинувам за офтопикот, ама ми беше малу смешно и нелогично од правен аспект тоа што го зборуваше. Не осудив никого за неговата сексуална ориентација. Поздрав :)

Што па кај него е различно? That's hypocritical.

На 19 годишна возраст имав сериозна врска со личност 15 години постара од мене. Тоа што мене периодот ми бил печен да мислам на факултет и слично не ме спречи (нити треба некој/а да/го спречи) да терам агенда на љубовен план. Нити беше од материјален интерес таквата врска, нити беше некаков си фетиш мој, или негов (иако изгледаше помладо од годините, но на него дури му беше незгодна разликата чисто како факт). Воедно сите други врски или обиди за истите биле со луѓе поблизу во години од него. Едноставно луѓе, ако имаат доволно работи заеднички, и други фактори не им застанат на патот, не гледам зошто не би можело да успее таква врска. Со типот врската прекина од сосема други причини него ли недостаток од заедничко размислување, или гледање на работи, други животни приоритети, незгодни чувства итн. Ако може 15 години разлика, не гледам зошто примеров за 8 години е нешто поразличен. За идење, иде.
Кажи ми едно нешто заедничко на личност со таа разлика. 15 години ееј.

Кажи ми едно нешто заедничко на личност со таа разлика. 15 години ееј.

Двајцата сакаме фалусоидни полови органи. Рече едно, нели?

Види, кога тролаш, нема да наидеш на сериозен одговор од моја страна. Демек сите такви право со по 15-20 години разлика немале ништо заедничко.

Двајцата сакаме фалусоидни полови органи. Рече едно, нели?

Види, кога тролаш, нема да наидеш на сериозен одговор од моја страна. Демек сите такви право со по 15-20 години разлика немале ништо заедничко.
:facepalm: Тролам аха ок.

Како прво ти што си имал тоа си е твоја работа јас сум немал нити би имал од многу причини. Врска може да се има не велам не, али брак? Како прво ти на 19 години имаш едни размислувања таа/тој на 34 сосема други. Хемија тука нема, па колку сака нека ве влечат исти работи. И јас сакам да возам точак ене и на баба ми другарка и исто така па хемија да не има меѓу нас. Глупости. Уште па коа ќе слушнам мноооогу се сакале, кхм важи.

Океј де, "кхм важи". Да не треба да опишам еден ден како ни одеше па да влечеш заклучоци? И да не тролаш, не е на место. Ако си скептик, во ред е, не мора debunking обиди да правиш низ детективско испрашување. Не е као да ќе се напнам и ќе ти дадам фејбук профил од типот па да си прашаш фино лепо што и како го натерало со тогаш-19-годишњак да тера нешто сериозно.

:facepalm: Тролам аха ок.

Како прво ти што си имал тоа си е твоја работа јас сум немал нити би имал од многу причини. Врска може да се има не велам не, али брак? Како прво ти на 19 години имаш едни размислувања таа/тој на 34 сосема други. Хемија тука нема, па колку сака нека ве влечат исти работи. И јас сакам да возам точак ене и на баба ми другарка и исто така па хемија да не има меѓу нас. Глупости. Уште па коа ќе слушнам мноооогу се сакале, кхм важи.

Уствари шо се замараш општо познато е дека педерите 90% се педофили така да ова ти е само потврда , не би ми било чудо и да крати фраеров од годините на “ партнјерот “ да не испадне ептен апла работава.

Океј де, "кхм важи". Да не треба да опишам еден ден како ни одеше па да влечеш заклучоци? И да не тролаш, не е на место. Ако си скептик, во ред е, не мора debunking обиди да правиш низ детективско испрашување. Не е као да ќе се напнам и ќе ти дадам фејбук профил од типот па да си прашаш фино лепо што и како го натерало со тогаш-19-годишњак да тера нешто сериозно.
Не ми ни треба профил од типот нити ми треба од тебе. Нити па оправдувам такви врски, а и половина население не ги оправдува. Од причина што не се реални. Ќерка ти коа ќе има 13 години и дома ќе ти донесе говедо од 150 кила со брада, 10 тетоважи, 35 години и коа ќе ти каже дека го сака, да си ја чуваш!

Легендите на југословенскиот филм, Драган Николиќ и Милена Дравиќ . Кој би рекол дека таа е 15 години постара од него?

thumbnail.php

Еве како се запознале:

Уствари дравич го има бутано за да игра во отпишани, за таква услуга нај нормално дека ќе ја земе за жена :)
мислам шо ги покажувате глумци пејачи и останата багра кој што од секогаш сакале да изведуваат нешо посебно и демек ете ние кој сме, башка и деца немаат овие двајца. Смешно е постара жена со помлад маж., мислам реално ако гледаме на работите.
Ама некако намерно или случајно ти пропушти да ги ставиш овие двајца :pos:
%7B1372150A-670A-4E71-943F-1303E6849A98%7D_blagica-2.jpg

Од секогаш богатите и познатите си била така склони на вакви работи.

Не ми ни треба профил од типот нити ми треба од тебе. Нити па оправдувам такви врски, а и половина население не ги оправдува. Од причина што не се реални. Ќерка ти коа ќе има 13 години и дома ќе ти донесе говедо од 150 кила со брада, 10 тетоважи, 35 години и коа ќе ти каже дека го сака, да си ја чуваш!

Те цитирав зошто имав што да кажам на пишаното како надополнување. Ако е така како што пиша сега, тогаш не ми прави муабет. Ништо на сила, нели? За мојата хипотетичка ќерка - Ќе има мој благослов, ако сметам дека типот и одговара (во карактерно-компатибилна смисла). Дали твојата ќе има? :)

Последново можеш да го земеш и како реторичко прашање, профајлеру ;).

Дечко ти нешо си помешал, педер не може да има ќерка а уште помалку да му донесе дома зет :icon_lol:

Те цитирав зошто имав што да кажам на пишаното како надополнување. Ако е така како што пиша сега, тогаш не ми прави муабет. Ништо на сила, нели? За мојата хипотетичка ќерка - Ќе има мој благослов, ако сметам дека типот и одговара (во карактерно-компатибилна смисла). Дали твојата ќе има? :)

Последново можеш да го земеш и како реторичко прашање, профајлеру ;).
Сега ми е јасно со кого дискутирам, затоа во твојов случај е оправдано. Затоа што ако почнам муабет со личности од твојата сексуална ориентација имам многу за докажување пред ова конкретново. Ако било нормално да се сакаат 2 пениса тогаш нормално е и разликата во години/сантими. No hard feelings.

Сега ми е јасно со кого дискутирам, затоа во твојов случај е оправдано. Затоа што ако почнам муабет со личности од твојата сексуална ориентација имам многу за докажување пред ова конкретново. Ако било нормално да се сакаат 2 пениса тогаш нормално е и разликата во години/сантими. No hard feelings.

Па богами имаш многу за докажување, само не е таа темата сега. А за мене што ми е нормално, не можеш да знаеш со сигурност. Сите овде што ме читале ме сметаат за ултра-либерал, затоа се смеам позади монитор заедно со други надвор од форумот кои подобро ме знаат, бидејќи реално сум доста конзервативен, тврдокорен, со свои "затуцани" ставови кои не ги имам презентирано на форумов, се уште.

За hard feelings, тоа ќе треба малку да се потрудиш повеќе. Hard станувам кога некој сексуално ме стимулира, али јебига, ете, со вакви разговори ништо.

Па богами имаш многу за докажување, само не е таа темата сега. А за мене што ми е нормално, не можеш да знаеш со сигурност. Сите овде што ме читале ме сметаат за ултра-либерал, затоа се смеам позади монитор заедно со други надвор од форумот кои подобро ме знаат, бидејќи реално сум доста конзервативен, тврдокорен, со свои "затуцани" ставови кои не ги имам презентирано на форумов, се уште.

За hard feelings, тоа ќе треба малку да се потрудиш повеќе. Hard станувам кога некој сексуално ме стимулира, али јебига, ете, со вакви разговори ништо.
Воопшто не ме интересира дали си ултра-либерал, конзервативен или тврдокорен, а најмалку од се како стануваш hard.

Не забегувај од темата, ако имаш нешто да рециплираш во врска со неа слободно. Се додека немаш контра аргументи доволно добри за дискусија нема да дискутираме на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom