Бела ноќ - 05.10.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.538
Поени од реакции
8.302
Веб-сајт
www.flickr.com
Секоја година традиционално се одржува Бела Ноќ, во која многу кафичи и клубови остануваат отворени цела ноќ.

За оваа година, прво инфо што ми налета е Нокаут во Арабеска.

Како ќе стига инфо за настани, така ќе ја полнам темава.

Ми се допаѓа ова кино на отворено во Градски парк, баш ме интересира кои филмови ќе ги понудат од ланскиот Синедејс. Ајде ќе почекам програма на целата организација па ако има нешто интересно може да се остане четврток во Скопје :)

Фала за линкот Plavooka тотално заборавив на официјалниот сајт :) Според она што вака набрзинка го ѕирнав, изложбата на велосипеди на плоштад, изложбата на фотографии во галерија Ко-ра, филмовите во кино Фросина, драм ен бејс музиката на школка... хух, ќе биде фино :)

Две години по ред главев трета смена за оваа вечер, во Хотел токму во парк кадешто платното гледаше право во мене само од обратна страна. Ќе идам ради одмазда годинава.

Мене ми треба точна програма, кога што почнува, за да се организираме. Фала пријатно. :)

За оваа година, прво инфо што ми налета е Нокаут во Арабеска.

Unplugged !!!??? :vozbud:
По 6590376035866548796356345869885-ти пат, сега ексклузивно во Арабеска......толку нема нешто попаметно? Бела ноќ е замислена како ноќ со отворени музеи и културна програма........во светот....овде е банализирана до ниво на селски вашар....

абе ова надвор ме потсеќа на огнена ноќ, од такт ме извадија овие рафалите и огномети или што и да се

Дечкиве со огнометите се најдобро нешто што донеле до сега на бела ноќ, па и општо на сите други манифестации. Спектакуларно

Пиротехничкиот настап на Французите беше нешто најспектакуларно што сум го видел во Македонија. Секоја чест. Е ова беше пиротехника чове, РАСТУРИЈА во секоја смисла. Се надевам ќе искочат клипови со добар квалитет, мада и јас се изнаснимав, само со мојов мобилен малце послабо се гледа. Вреди да се погледне уште еднаш. МАЕСТРАЛНО замислено и уште подобро изведено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom