Зимски Олимписки Игри - Сочи 2014 | генерална дискусија |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се допадна воопшто отварањево, дури и разочаран сум. Како што беше Пекинг реков и тогаш - ова во скоро време нема да го видиме.
Trololooo кога ја пуштија само беше врв. :pos: Другото со зевање следев се. :)

Пред пола саат зборував со другарче што моментално работи во хотел во Сочи. Пред стадионот имало 10тина тенкови и над 5000 војници во текот на отварањето , улиците биле полни со војска и со оклопни возила , буквално мува неможело да прелета без дозвола. :icon_lol:

Путин само потврди дека моментално е еден од најмоќните луѓе во светот.

Појако здравје, одлично смислено и остварено. Според утрото се познава денот, кажале се надеваме нема да има пречки и ненадејни настани.

Не ми се допадна воопшто отварањево, дури и разочаран сум. Како што беше Пекинг реков и тогаш - ова во скоро време нема да го видиме.
Trololooo кога ја пуштија само беше врв. :pos: Другото со зевање следев се. :)
1622658_650110715052038_1036515107_n.jpg

Еве и Мједведев му се приспало како тебе. :D

И што беше Пекинг, огномети, палења, експлозии.... ова и Лондон беа нешто најисполнето досеа, иако како што рекоа, ЗОИ со ЛОИ е неспоредливо.

Класична музика + балет >>> Некое си традиционално тропање на тапан
Спред мене одлично отварање, единствена досада беше говорот на претседателот на МОК.

Добро бе, овој коментаторов се слуша ли шо зборува? Или само сака да прави бучава?
Во една реченица по 3 киксови во просек...

И коментаторот на швајцарската национална телевизија (на германски јазик) направи лапсус.

Кога влезе македонската делегација со административното име FYROM, тој се обиде тоа да го објасни со (одприлика) следниве зборови:

“Македонската делегација мора да настапува под ова име, како би се разликувала со истоимениот регион во северна грција, со кој што се’уште е одделена. “ ...:D

.

.

На мене па говорот на Томас Бах ми допадна.
Немаше бла-бла, което требаше човекот си го каза. И ми изгледа много пореален и смирен од предходниот.
Одлична церемониjа.

Чек, а кој беше тој што го претставија како носач на знамето и светски првак во нешто автомобили, воланчиња? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom