Рок спектакл на Архангел во СЦ Борис Трајковски 20.12.2013

неколку пати во друштво спомнав дека сакам да идам и тоа со мерак, али дека од принцип и инат нема да им идам ако картите ги пуштат во продажба во 5 до 12. јбга, не сме ние најдени на улица па да не подјебаваат како што ќе им текне. човек да не може да си го испланира буџетот. појма да се немало дали ќе биде 300 или 1300 ден карта. или пак ...... ај да пуштиме “патка“, да видиме што и како, па ќе почнеме да преговараме за локацијата и сл. па ак осе договориме, ќе правиме, а ако не, тогаш .... “па ние никаде официјално не најавивме“ и сл срања.
ма кој ги ебе (кога не ми раѓаат деца), еве и официјално кажувам дека НЕМА да идам, преку К.. ми е од лечење комплекси

Изгледа дека уште се кандисуваат со Ристо, тој не прави саглам концерт без Гино, а Гино не сака да чуе да свири заедно со него и кругот е затворен.
Како прво концертот ако го има требаше да биде во Сајмиште ако беше возможно да се направи логистика за Филхармонијата.
Второ немаше никаква потреба од Филхармонија за рок концерт, доволно ќе беше да платеа доволно да ги изведат Ристо и Гино на сцена заедно.
Денеска има цена буквално за се', ама изгледа на организаторите му изгледа прескапо такво нешто.
И навистина е крајно несериозно за рок спекатакл како што тие го најавуваат да нема пуштено карти во продажба две седмици пред да се одржи концертот.

Ко владана скапана коа ќе фрли за „заинтересиран странски инвеститор“ (тој кутриот ни роден, ни постои)......македонски глупости, што кој К најавуваат нешто недоговорено....

Ристо вртев,вртев ама не го најдов

А кој К најавуваат концерт кој не е ни договорен како што треба ? Па и за месец дена и тоа :tapp: Ич не ме изненади што е откажан/одложен.

Македонски подобро звучи :D :D Сигурно ќе стокмат нешто до тогаш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom