Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
RUSSKAJA - Energia https://www.youtube.com/watch?v=BVWfqOSdzs4
:rolleyes: -линк до Ју туб групата :rolleyes: - линк од песната
Руско - Австриски бенд што свири мешавина од ска,рок,фолк (слични на Kultur Shock само по софт)

The Beatles-Hey Jude

Уредено од модератор: .Sky.

@Dynamo

Доколку не забележа веќе ти уредив едно мислење, би било во ред доколку понатака постираш некоја песна нека биде тоа текст - линк. Благодарам.

Последно уредено од модератор:
Another Brick in the Wall (Part 2) - Pink Floyd

Одамна ја мислев да ја пуштам и никако да ја пуштам баш кога ќе седнам на пц, но денеска ја пуштив и си ја вртам... :свиркам:

Јас пак по дифолт мислам дека Анестетајз МОРА да е на прво место без конкуренција :D

Бај тхе ваУ одлична песна, една од омилените.
Слагам се и Fear of the Blank Planet у глобала е некако подобар албум ама и песнава и уште некои од In Absentia се прави ремек дела.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom