Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Crippled Black Phoenix - 02 We Forgotten Who We Are (HQ)

Пошто ми вратија на пораката на фејсбук што им ја пратив и ми го направија кефот, ќе ги слушам вечерва дур читам.

Песнава по мое е најдобрата работа шо се десила од 2010-та наваму.

Crippled Black Phoenix - 02 We Forgotten Who We Are (HQ)

Пошто ми вратија на пораката на фејсбук што им ја пратив и ми го направија кефот, ќе ги слушам вечерва дур читам.

Песнава по мое е најдобрата работа шо се десила од 2010-та наваму.

Не знам дали примети денес, а ако примети може и тоа ти било повод да им пратиш. Имаа објавено една бугарска народна песна и одман ми текна на муабетот со влијанијата од балканската народна музика.

Crippled Black Phoenix - Northern Comfort

Јане ле, после 4-та минута. :D

Сабајле некој песнава/тракава/уатевр ја постираше ја кликнав и...се заебав цел ден Giorgio Moroder го слушам...а не дека е лоша работа, баш напротив, кул ми е денов ради него :D

Не знам дали примети денес, а ако примети може и тоа ти било повод да им пратиш. Имаа објавено една бугарска народна песна и одман ми текна на муабетот со влијанијата од балканската народна музика.

Crippled Black Phoenix - Northern Comfort

Јане ле, после 4-та минута. :D
Вчера им ја пратив ноќта, после бугарската. Инаку од бендот што го објавија има ептен добар дел, и претходно имам спомнато каде што се слуша исечок од балканска музика, значи претпоставувам дека е од бугарите кои ги објавија, а за момент помислив од Македонци :D
Слушај го крајот ептен внимателно.
Crippled Black Phoenix - The Heart Of Every Country (album version)

Вчера им ја пратив ноќта, после бугарската. Инаку од бендот што го објавија има ептен добар дел, и претходно имам спомнато каде што се слуша исечок од балканска музика, значи претпоставувам дека е од бугарите кои ги објавија, а за момент помислив од Македонци :D
Слушај го крајот ептен внимателно.
Crippled Black Phoenix - The Heart Of Every Country (album version)

Оваа кога ја чув изгубив 10% од слухот обидувајќи се да ја познаам песната на слушалки и глас до даска. :D Ама џабе.

Малка мома

И ова вреди да се стави кога веќе затеравме. Ова е моментално некаде отаде Плутон, на диск на Војаџер. :D

Valia Balkanska - Izlel e Delio Haidutin

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom