Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Shape of Despair - Quiet These Paintings Are

Evo malo i David Guetta

Последно уредено од модератор:
Искрено, појма немам од каде ја знам песнава. Некаде ја имам чуено и се мислам дека во некој филм или серија. И не ни знаев како се вика. И прееска, којзнае од каде, ми се завртија стиховите од рефренот во глава и одма го прашав чичко Гугл да ми помогне и воала еве си ја слушам песната.:love: И уживам.:pipi:
The Temper Trap - Sweet Disposition

Искрено, појма немам од каде ја знам песнава. Некаде ја имам чуено и се мислам дека во некој филм или серија. И не ни знаев како се вика. И прееска, којзнае од каде, ми се завртија стиховите од рефренот во глава и одма го прашав чичко Гугл да ми помогне и воала еве си ја слушам песната.:love: И уживам.:pipi:
The Temper Trap - Sweet Disposition

Ме заинтересира од кај ја знам и јас песнава па еве што вика Википедија : The song reached No. 9 on Billboard's Alternative Songs chart, due to interest in the song after it appeared in the film (500) Days of Summer.

А сега ја слушам Muse - Time is running out (ми влезе во глава од пред некој ден)

Фински дум метал бенд со длабоки налик дет метал вокали. Мало музичко патување е песнава, трае 14 минути, претежно нивните песни се над 8-9 минути долги.
Како што налага името, нивните тематики се депресија, осаменост, чемер смрт и јад.

Shape of Despair - Quiet These Paintings Are

Извинување до модераторите, трет пат ставам целосен линк од youtube, место со името на песната и бендот само :facepalm:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom