Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
School of Emotional Engineering-To be continued

Песнава ми е постсмртоносна поворка. Ако тргниме со напуштање на душата од телото(од вернички аспект) вака некако би звучело тоа.

ИНАКУ. СЕ УКИНУВА ПРАВИЛОТО ОД 3 ПОСТА НА ДЕН. ПОСТИРАЈТЕ КОЛКУ САКАТЕ, НО ЗАПАЗЕТЕ ПРАВИЛА.

Ионака постираме неколку души, така да нема да биде спам нештото.

Madensuyu-Papa Bear

Песна од филмот Ex Drummer. Цел филм изобилуваш со интересен избор на песни. Инаку станува збор за дуо, гитарист и тапанар.

Грег Холден - The Lost Boy

Кој гледа SOA најдобро ќе ме разбере. Една од најтажните песни кои ги имам чуено во една серија. Кој гледал знае зошто беше употребена.

...
A hero into the masses, to those born without chances
There's a freedom that everyone deserves
I know there's greed and there's corruption
I've seen death and mass destruction
But I'm telling you, and I hope that I'm heard
...

Ако ги немате слушнато, а сакате да чуете нешто доста оригинално, тогаш дајте им шанса на Dystopia.Dystopia is a soundtrack for the world as we know it today. Their sound embodies all of the horrors, pain, agony and desperation of modern day society.​
Their lyrics often dealt with human emotion and sociopolitical issues such as environmentalism, racial equality, animal rights, and veganism.​

Colleen, французинка ,композитор на електронска музика во спој со амбиентална. Меланхолично музиче за одмор, кое е корисно и за после тежок работен ден, но и за пред спиење.

Го издвојувам албумот The Golden Morning Breaks.

1.Summer Water
2.The Goldem morning Breaks
3.The Happy Sea

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom