AutoCAD, 2D i 3D modeling

Ako ima nekoj link ili programata ako saka da mi ja prati... nebitno koja autocad2000... 2013/14 samo da raboti??

Не е дозволено да се оставаат пиратски линкови на форумов, побарај низ торенти, ќе најдеш било каква верзија. Интернет е ова for google's sake, побарај малце.

Не е дозволено да се оставаат пиратски линкови на форумов, побарај низ торенти, ќе најдеш било каква верзија. Интернет е ова for google's sake, побарај малце.
океу нема врска отидов на ит.мк и имаше добри дечки што ми пратија во порака ацад2012.. па сеа го довнлоадирам :)

Se bara rabotnik za 3D vizualizacija

Потребно познавање на следните програми:
3d studio max
vray
photoshop

Исто така лицето треба да има способност за интерпретација на архитектонски планови од кои ќе се прават визуализациите.

Сите кандидати треба да пратат слики/рендери од нивните трудови.

cv и слики/рендери на следниот емаил: oglas3d@vizcraft.com

Дечки ми треба помош ако некој можи да ми помогни.
Даена ми е амбалажа и ми ја бараат да ја направам 100% иста во AutoCad, цртеж како цртеж го средив со димензии. Е сега ми е проблем како да ги ставам сликите да се исти. Еве ја сликата
2igkcia.png
од неа ми треба леаното чоколадо , овошјето и политанката.

Даена ми е амбалажа и ми ја бараат да ја направам 100% иста во AutoCad, цртеж како цртеж го средив со димензии. Е сега ми е проблем како да ги ставам сликите да се исти. Еве ја сликата
2igkcia.png
Не сум сигурен ама мислам дека ти треба и фотошоп.
Со неа ќе ги сечеш сликите како што сакаш...

2igkcia.png

Оди во Insert>attach и одбери ја сликата.Доколку сакаш да е таа слика. Е сега за да ја едитираш сликата само photoshop а ако ти е само да ја ставиш процедурата ти ја пишав.[DOUBLEPOST=1460752734][/DOUBLEPOST]
2igkcia.png

Оди во Insert>attach и одбери ја сликата.Доколку сакаш да е таа слика. Е сега за да ја едитираш сликата само photoshop а ако ти е само да ја ставиш процедурата ти ја пишав.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom