Крај на "златната генерација" на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
После два дена од натпреварот со Босна редно е да ја испратам оваа генерација која ни донесе голема радост и по некое разочарување. Нема што да се додаде веќе сте се напишале, Благодарам до сите кошаркари.

Vi blagodaram za se sto napravivte. Kosarkarite definitivno postignaa poveke uspesi od drugite sportisti vo oblasta na kolektivniot sport. Toa sto go zapocnaa Pece i Vrba, Pero i Bo go prodolzija. Samo da ne zgasne so niv.

Ako KFM ima luge so mozok, togas ke storat se sto mozat da se investira vo novite generacii.

PS: Ne veruvam da pisuvam Director's cut za kosarkarite. Slabo stojam so duhoviti idei.:D

Јас сум сигурен дека и пред Литванија и во Литванија се пијанеле. Никој не можи да ме убеди дека во тоа е целиот проблем.

Гечевски не ни требаше да се враќа. Поарно Аврамовски и Штерјов нека се воигруваат ко идни центри на репрезентацијата.
Гечевски мислеше ова Мзт му е па на полувреме ќе маа'не по една ж'та и шопска салата и ќе испуши пола пакла цигари.

Некои гледам и Димчевски го вбројуваат за репката:pos:
Сигурно незнаат дека најновата повреда му е у кафана кога му паднала маса на ногата :icon_lol:
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=19997

Како и да е ќе биде интересно да се види што тим ќе се склопи откако ќе си отидат овие стари играчи.

Чекајте бе,јас уште не слушнав/прочитав некој после за нас завршеното европско да излезе со изјава дека се повлекува.

Башка прочитав синоќа у Хавна си уживкале ? :icon_lol: Кога стигнаа бе мамата.

Нејсе,ко што пиша некој не дека пред и за време на Литванија не пиеле,туку сега се ем постари,ем се занесоа малку ем не извади од колосек нечесниот поразот од црна гора,ем Чековски се повреди,ем Пипан не ротираше доволно(не дека Марин ротираше тој бетер беше)ама ај да му се препише нешто и на Пипан. Се тоа се собра,плус и групата беше тиња и се деси тоа што се деси.

Јас уште мислам дека пред време ги испраќате во пензија......а и сите знаеме што ќе се деси кога ќе треба да почнат квалификации ќе почнеме да ги молиме на коленици и Перо и Бо и Владо.....јас прв ако треба,си признавам.

:icon_lol:

Гечевски не ни требаше да се враќа. Поарно Аврамовски и Штерјов нека се воигруваат ко идни центри на репрезентацијата.
Гечевски мислеше ова Мзт му е па на полувреме ќе маа'не по една ж'та и шопска салата и ќе испуши пола пакла цигари.

Некои гледам и Димчевски го вбројуваат за репката:pos:
Сигурно незнаат дека најновата повреда му е у кафана кога му паднала маса на ногата :icon_lol:
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=19997

Како и да е ќе биде интересно да се види што тим ќе се склопи откако ќе си отидат овие стари играчи.

па Димчевски би бил екстра за во кафана екипа :)

Апсолутно си во право!Пипан е дефинитивно виновникот.Човеков нема поим од акции и креирање на игра.Покрај него искрено веќе не би сакал да ги видам браќава Стојановски.Тешки ретарди се и мислам дека веќе и на нив треба да им е јасно дека си го промашиле спортот тотално.Број 1 апсолутно БО.Македонскиот Џордан....
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Жити се, кога почна да следиш кошарка?

Kога стигнаа,кога се направиа авиони..Бо и "иднината" на нашата репрезентација Брчков незнаеја кај тераа вчера во Хавана.

Kога стигнаа,кога се направиа авиони..Бо и "иднината" на нашата репрезентација Брчков незнаеја кај тераа вчера во Хавана.
Натпреварите завршија, кај сакаат таму тераат, да не треба и вечерните излагање да им ги пратиме.

Тешко им е бе па ти,мислиш тие сакаат.

Се нафурал Гоче дека го пропушти гроздоберот и сеа не им дава ж'та веќе и мора негде да лечат рани. Атнич не ни стигнал да пружи морална поддршка,ете толку му било тешко. :(

Иначе не е лошо ова со Бо И Брчков,ако си најде другарче со некој од помладиве може ќе истера уште малку за репрезентација.

За „црнче“ веројатно ќе бираат меѓу Грин и овој Хендрикс, кој се избаци наеднаш со наш пасош. Секако би требало да се појават и други имиња после...

Прво, благодарност за тоа што го направија до сега. Не верувам дека во блиска иднина ќе се повтори нешто слично, во било кој спорт во Македонија.
Второ, ако е точно тоа дека се направиле камења после натпреварот со Србија, срамота за нив, големи идиоти ќе испаднат.
Трето, како што стојат работите пласман на наредно европско...можеби во 2030 (се надевам на демант на ова)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom