Last man standing (Macedonian first league) vol.3

Дај бе некој Тетекс следно коло да го одбери,да поиграме и ние малце. :icon_lol:
Чекај бе брат во зар сме сега.Туку се думам на овие од Тетекс за да земат некое бодче ,да му речам да ми платат некое евро да ги изиграм тука. :pos: тоа му е задња шанса:X3:

Чекај бе брат во зар сме сега.Туку се думам на овие од Тетекс за да земат некое бодче ,да му речам да ми платат некое евро да ги изиграм тука. :pos: тоа му е задња шанса:X3:
Туку Тетекс со Ренова игра,ќе чепни бод.:cautious:
Пробај ги Пелистер.:icon_lol:

Тетекс ќе го јади бруто денес.Значи нов циклус се почнува. :D За мене Турново за следно коло.:свиркам:

Таман сега има пауза 2 недњли па можи да се пријавувате за другиот круг.

Ај да го тагнам @Goran Bt да не ми речи после не кажвам :)

Таман сега има пауза 2 недњли па можи да се пријавувате за другиот круг.

Ај да го тагнам @Goran Bt да не ми речи после не кажвам :)
Победив а :P
Прошлиот пат се заебав прво коло Пелистер и набапки сега е лесно ќе препишувам од тебе и близнакот и идам финале :-D
Ќе му пуштаме секој петок во 23:59 тимојте да нема кога да препишват :pos:[DOUBLEPOST=1412540617][/DOUBLEPOST]
Тетекс ќе го јади бруто денес.Значи нов циклус се почнува. :D За мене Турново за следно коло.:свиркам:
Се отепа чекање за да почниме наново и одма бираш погрешен тим.Менвај дури имаш време :свиркам:

Победив а :P

Ќе му пуштаме секој петок во 23:59 тимојте да нема кога да препишват :pos:[DOUBLEPOST=1412540617][/DOUBLEPOST]
Се отепа чекање за да почниме наново и одма бираш погрешен тим.Менвај дури имаш време :свиркам:
Јак си, како да не победиш ? :D
Пишете ПП, јас во 23 и 59 ќе ги пишам во табелата :D

Шо бе на никој друг не му се игра ?
Ќе си играме тогаш ние чкембарите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom