Z
ziko bt
Гостин
Дај бе некој Тетекс следно коло да го одбери,да поиграме и ние малце.
Чекај бе брат во зар сме сега.Туку се думам на овие од Тетекс за да земат некое бодче ,да му речам да ми платат некое евро да ги изиграм тука. тоа му е задња шансаДај бе некој Тетекс следно коло да го одбери,да поиграме и ние малце.
Туку Тетекс со Ренова игра,ќе чепни бод.Чекај бе брат во зар сме сега.Туку се думам на овие од Тетекс за да земат некое бодче ,да му речам да ми платат некое евро да ги изиграм тука. тоа му е задња шанса
Изиграни ми се , а да не ми беа 100% ќе ги играв.За наредно коло се СигурицаТуку Тетекс со Ренова игра,ќе чепни бод.
Пробај ги Пелистер.
Ами ко е така работата еве и јас ги одбирам Тетекс@gsh_007 јас ги бирам Тетекс
Гледај да кажиш до 23:59
Победив аТаман сега има пауза 2 недњли па можи да се пријавувате за другиот круг.
Ај да го тагнам @Goran Bt да не ми речи после не кажвам
Ќе му пуштаме секој петок во 23:59 тимојте да нема кога да препишват [DOUBLEPOST=1412540617][/DOUBLEPOST]Прошлиот пат се заебав прво коло Пелистер и набапки сега е лесно ќе препишувам од тебе и близнакот и идам финале :-D
Се отепа чекање за да почниме наново и одма бираш погрешен тим.Менвај дури имаш времеТетекс ќе го јади бруто денес.Значи нов циклус се почнува. За мене Турново за следно коло.
Јак си, како да не победиш ?Победив а
Ќе му пуштаме секој петок во 23:59 тимојте да нема кога да препишват [DOUBLEPOST=1412540617][/DOUBLEPOST]
Се отепа чекање за да почниме наново и одма бираш погрешен тим.Менвај дури имаш време
Море мајката да препишуваш си немаме со такаЈак си, како да не победиш ?
Пишете ПП, јас во 23 и 59 ќе ги пишам во табелата
Инкери прам брат нема да ми е криво и да испаднамСе отепа чекање за да почниме наново и одма бираш погрешен тим.Менвај дури имаш време