Serbia Wonderland (KPGT Theatre) - 12.10.2013

Да ве известам со време (ако не пратите по ФБ и др. мрежи) : На 14.02.2014 ќе се одржи трета едиција на Serbia Wonderland со фул транс лајн ап, од 4 светски познати имиња. Три се веќе објавени - Али и Фила, Сајмон Петерсон и денес го објавија Ендру Рајел :гик: ! Ова ќе биде најјака транс журка на Балканот во наредната година. Who needs ASOT ?! :D

Ај ако оде некој нека ме контактира :)

Не знам дали има некој тука што го има посетено фестивалот на некое од предходните 3 изданија, ама после успешното промо во зимскиот период, ова лето на 20ти и 21ви јуни ќе се одржи дводневна open air едиција на Serbia Wonderland која е отслика на главната визија на организаторите - најголем и најпопуларен ЕДМ фестивал на отворено на Балканот (одма после Ултра ХРВ :D).
1959973_533322586784474_765390618_n.jpg

За вака амбициозен проект, си треба и адекватна организација и финансиска поткрепа. Затоа се спремаат два големи лајн-апи за двата дена. Останаа уште 3 ДЈи кои што треба да се објават (уште 1 за 20ти, и 2 за 21ви). За сега, овие се официјално потврдени:

20.06:
1. BELTEK / SPINNIN, FLASHOVER, TOOLROOM / SLO - хаус/прогресив
2. FUTURISTIC POLAR BEARS / REVEALED, MUTANTS/ UK - биг рум хаус
3. SEAN TYAS / TYTANIIUM, SPINNIN', ARMADA, VANDIT / USA - транс/прогресив
4. DJ STEPHANIE / THE SAIFRAM GROUP / IT - хардстајл
5. ХХ

21.06:
1. JORN VAN DEYNHOVEN / ARMADA / NL - транс/прогресив :vozbud:
2. OMNIA / ARMADA / UA - транс/електро :love:
3. ХХ
4. ХХ

За во сабота посебно во најава е лудница, мене ми оди окото дека ќе го прават фул-транс лајнапот. Јас бев на Омниа во октомври и типот стана миленик на публиката после настапот. Многу ме радува што пак го поканиле. Аааа дедо Јорн има да не рокне за све паре. Не се испушта ова!

Јас сум промотер од Македонија за настанот и продавам карти, моменталната цена е 1500 динари т.с. наши 800 за двата дена, оваа цена важи до 10.04 и ако некој има заинтересирано нека ми пиши инбокс, за предходното издание кога беа Aly&Fila, Andrew Rayel, Simon Patterson и Beltek се организиравме и отидовме 10 души од Македонија беше супер и си поминавме незаборавно, исто и сега ќе има организација за превоз и за смештај таму.

Идеме после во 3 со кола но само доколку се збереме 5 души а ни фалат 2ца ! Доколку има некои заинтересирани од тука нека ми пишат во инбокс цена за карта на двата дена џабе 400 денари и превоз 1300 !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom