Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какви педери судии делеа правда... :mad:
Сепак мотивираноста да остане

Ај да му ебам мајката како еднаш за нас да досудеа во ваква ситуација :mad: Ај ако сака некој да ми објасни зошто еден од судиите би досудил кош, кога топката воопшто не влезе во кошот, јас не видов слегувачка патека..вие?

Што судија треба да си влечење мрежа да не видиш во РЕШАВАЧКИ напад.

Ама имам некоја смиреност дека поминуваме понатаму. Ќе падне некој од Литванија и Србија од нас , а и Черна Гора може лесно од Латвија да го прими.

Влечи обрачот земи го дома да ти е.ам тоа мрзата!

Што кражба сакавме да дадеме без врска кош, никаква акција Бо само се туркаше, дај надвор за отворен шут Војдан, Дамјан расположени беа... Лошо е вака, ама нека биде како во Литва.

Ај нека биди како пред 2 години, прва утакмица пораз, после гази ги сите :)

Инаку педери овие судиите, маме му ебам

Сега судииите не ограбија што не ограбија ама за овај пораз и ние сме си криви имаме 7 поени предност на минута до крај и ги прокоцкавме. :mad:

МАМИЦАТА У ПИЧКА ДА МУ ЈА ИЗНАЕБАМ ДА ТОА ИТАЛИЈАНСКО КОПИЛЕ,ДА МУ ЕБАМ ФАШИСТОТ ПЕДЕРСКИ:mad::mad:

:facepalm::facepalm::facepalm: Не сакам да мрчам многу, али овој Чековски како стасал да игра кошарка не знам, за него нешто рагби ово оно....
Попосрано прво полувреме одамна не сум глеал. Второто го беа подобри али на крај се испосраа.
Штета, добиен натпревар, а го губиме.....

Море Самар скапан пакувај куферите и мрш за турска таму за 2 алтана да играш

Ај да му ебам мајката како еднаш за нас да досудеа во ваква ситуација :mad: Ај ако сака некој да ми објасни зошто еден од судиите би досудил кош, кога топката воопшто не влезе во кошот, јас не видов слегувачка патека..вие?

Зошто ја потегнаа мрежата, исто ко со рака да ја извади од кош...

АБЕ АЛО ШО СЕДАТ НАВИВАЧИТЕ БЕ КОЈ ГИ ПРАТИЛ БУНТ БЕ ФАМИЛИЈАТА ДА ВИ ЕБАМ НА СИТЕ БУНТ ТРЕБА РИПАЈТЕ ШО КОЈ КУР ДРЕМИТЕ БЕ АЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО БУНТ СМРДЕНИ КОПИЛИЊА АНТИЧ КАПИТЕНУ СИЛА ТРЕБА ОВДЕ КОЈ КУР И ПРВЕНСТВО И СЕ АЛООООООО

Требаше да слезат да го истепат судијата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom