Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сами се склецавме. Ти водство да го ебиш за минута време, не ни треба да зависиш од ебана судска одлука.

Антич ја посра шо ја посра работата.........

На времето Кометал можеше да игра и против судии. Момциве не се толку силни за да можат и против баграта судиска. Каква кражба не ми се верува:facepalm:.

СЕ ДА ТИ ПОЦРКА ДОМА ЖАБАРУ ГЛУП ФАШИСТИЧКИ! ГОМНАР ЕДЕН, ПА ГО ВЛЕЧЕ ЦЕЛ ОБРАЧ НАДОЛУ БЕ МАЈМУНЕ, ТОЛКУ ЛИ СИ СЛЕП?

Вакво судиско плескање одамна немаме добиено:)

Не е од дамна од последното Европско е :icon_mrgr:
Ама ова беше посебно, аналка без лубрикант на нејавено.

Добро бе шо ги кошташе камери да прегледаат. :( Пак изгубивме од црногорциве.:mad:

Цркнете бе цркнете! Жими куров судии

да имаш убава предност и на 30 секунди пред крај да изгубиш топка во напад згора на тоа да чекаш 20 секунди да направиш фаул тоа е тоа ... ни судија е крив ни фиба !!!

Вака го почнавме и Еуробаскетот пред 2 години во Литванија, со пораз против Црна Гора, па стигнавме до полуфинале :)
Не ни останува ништо сега освен да се надеваме на победа на останативе дуели.

АБЕ АЛО ШО СЕДАТ НАВИВАЧИТЕ БЕ КОЈ ГИ ПРАТИЛ БУНТ БЕ ФАМИЛИЈАТА ДА ВИ ЕБАМ НА СИТЕ БУНТ ТРЕБА РИПАЈТЕ ШО КОЈ КУР ДРЕМИТЕ БЕ АЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО БУНТ СМРДЕНИ КОПИЛИЊА АНТИЧ КАПИТЕНУ СИЛА ТРЕБА ОВДЕ КОЈ КУР И ПРВЕНСТВО И СЕ АЛООООООО

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom