Кои се девојкиве?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
:aplauz::aplauz::pos2::pos2: lele ne si normalen ejj!!

Acid напиша:
Гарант отворил галерија и споредувал слики... :vozbud:

%7BA147F836-A1B8-444E-BBCE-44234EC78EF8%7D_sesija-2.jpg

normal_untitled%7E0.JPG

normal_000033.JPG

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не сум јас ко вас бе, иначе женските се стварно згодни, ама мал сум за нив, тоа ти е

plavata mislam deka e od tetovo i mislam deka znam koja e. ako nekoj misli podrugo neka me popravi

rubrika=%40ivot / smenete go so shto sakate kje go dobiete natpisot so crveno :P jebesh ga, parti brejker :D

Кајганџика ќе ја претставува Македонија на Мис Ворлд во Шангај. Двете придружнички се исто така девојки од форумот на Кајгана. Шеснаесетгодишната Елена Вукановска од Скопје е победничка на летниот караван на избор за убавици.

:bravo: :ojea:

Кајгана не е заебанција!

rymz шо то требаше?:pos:

Озбилно Елена Вукановска ке иде за Шангај......само уште да беше регистрирана на форумов и све ке беше у ред :):):)

Fortune напиша:
Кајганџика ќе ја претставува Македонија на Мис Ворлд во Шангај. Двете придружнички се исто така девојки од форумот на Кајгана. Шеснаесетгодишната Елена Вукановска од Скопје е победничка на летниот караван на избор за убавици.

:bravo: :ojea:

Кајгана не е заебанција!

rymz шо то требаше?:pos:

http://vest.com.mk/default.asp?id=122160&idg=6&idb=1849&rubrika=%40ivot

ova e vistinskiot link, e sega, smete go delot %40ivot so neshto shto sakate da go pishuva tamu kade shto e so crveno, i kje go dobiete :P
kako na primer vaka

Ам ак не пак знам кој е вистинскиот линк, ама ти не мораше да издадеш:pos:

Абе rymz шо издаваш бре, или сакаш паметен да се напраиш божем ние не знаеме шо е финтава.

Ааааа инаку браво за кајганџиката, се надевам ќе не претстави во добро светло. :aplauz:

Секако дека ќе не` претстави во најдобро светло! Ете ти вотка, џабе сакаше мис кајгана да правиш, те престигнале овие.

Fortune напиша:
Секако дека ќе не` претстави во најдобро светло! Ете ти вотка, џабе сакаше мис кајгана да правиш, те престигнале овие.

Девојката Елена Вукановска ќе присуствува и на големиот „Мис Кајгана“, веќе сме во преговори со неа, сеуште не откривам ништо, но ќе се натпреварува иако е избрана да не претставува на Мис Ворлд. :pos:

rymz напиша:
rubrika=%40ivot / smenete go so shto sakate kje go dobiete natpisot so crveno :P jebesh ga, parti brejker :D
Кај си бе Џеј-Ди хакериште старо :zver:
Одувек си бил несебичен коа се делело знање, не и имање :)
У секој случај фала шо ја откри финтава, ја беф забораил :)

И шта се то уопште догодило?:vozbud:

Браво бе за кајганџиката:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom