Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
slim farmeka+goli gluzdovi+espadrili*slim farmerka + goli gluzdovi kade se nadziraat chorapchinja so cvetovi kacheni na elektrichen trotinet![]()
Само за ептен добра нога, инаку јок.
Мене ме инспирира една пријателка што стави стори на фејс од Виена. Инаку не следам многу трендови и модели и појави. Гајле ми е. Сакам спортска облека само. Ама ножето кога и излезе нешто ме натера да се запрашам повеќе за ова и да истражам. Роберто Кавали се тие во црвеното ама на пример види ја таа во зеленото ем буцкаста ем нога беее... Тенк... А Тејлор Свифт како што ми е една од омилените пејачки сега уште толку ме стопи .... Ти имаш пробано ова???
Бате слушај ме ти мене. За машко само војничко и карго. И тоа глеј што повојничко да е. Сега има жени абе, планинарки сите носат така, прави мажи се. јас многу ги обожавам. Не знаеш шумска полиција ли е цивил ли е.
Прегледај го приврзокот 392895Прегледај го приврзокот 392896Прегледај го приврзокот 392897Прегледај го приврзокот 392898
Последниот е дрвокрадец...Бате слушај ме ти мене. За машко само војничко и карго. И тоа глеј што повојничко да е. Сега има жени абе, планинарки сите носат така, прави мажи се. јас многу ги обожавам. Не знаеш шумска полиција ли е цивил ли е.
Прегледај го приврзокот 392895Прегледај го приврзокот 392896Прегледај го приврзокот 392897Прегледај го приврзокот 392898