Модни трендови

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
"Маж не може да изгледа подобро од тоа како што изгледа во троделен костум"
(костум во класична смисла, не од овие што го прават да изгледа како паун)

change my mind

slim farmerka + goli gluzdovi kade se nadziraat chorapchinja so cvetovi kacheni na elektrichen trotinet o_O

slim farmeka+goli gluzdovi+espadrili*

7718ef2d0d61c0bdd749e441476d2b86bb358e77.gif

10950936.jpghow-to-style-cargo-pants-best-new-style-guide-for-women_herstylecode-1.jpg04-28-22Studio3_CE_RL_14-12-55_24_RJH20468_Olive_1015_SG_468x.jpgimages.jpeg

Карго стил, ако има малку по испакнато газе изгледа совршено

Attachments

• 23bcb37d89a0add052bcbc00c5fa2ac9.jpg
    23bcb37d89a0add052bcbc00c5fa2ac9.jpg
    16 KB · Прегледи: 3
Само за ептен добра нога, инаку јок.

Мене ме инспирира една пријателка што стави стори на фејс од Виена. Инаку не следам многу трендови и модели и појави. Гајле ми е. Сакам спортска облека само. Ама ножето кога и излезе нешто ме натера да се запрашам повеќе за ова и да истражам. Роберто Кавали се тие во црвеното ама на пример види ја таа во зеленото ем буцкаста ем нога беее... Тенк... А Тејлор Свифт како што ми е една од омилените пејачки сега уште толку ме стопи .... Ти имаш пробано ова???

Мене ме инспирира една пријателка што стави стори на фејс од Виена. Инаку не следам многу трендови и модели и појави. Гајле ми е. Сакам спортска облека само. Ама ножето кога и излезе нешто ме натера да се запрашам повеќе за ова и да истражам. Роберто Кавали се тие во црвеното ама на пример види ја таа во зеленото ем буцкаста ем нога беее... Тенк... А Тејлор Свифт како што ми е една од омилените пејачки сега уште толку ме стопи .... Ти имаш пробано ова???

Машко сум јас.

Машко сум јас.

Бате слушај ме ти мене. За машко само војничко и карго. И тоа глеј што повојничко да е. Сега има жени абе, планинарки сите носат така, прави мажи се. јас многу ги обожавам. Не знаеш шумска полиција ли е цивил ли е.

428.jpg71xrbrHJp-L._AC_UY350_.jpgimages (3).jpeg08_62f3a8386d6ce.jpeg

Бате слушај ме ти мене. За машко само војничко и карго. И тоа глеј што повојничко да е. Сега има жени абе, планинарки сите носат така, прави мажи се. јас многу ги обожавам. Не знаеш шумска полиција ли е цивил ли е.

Прегледај го приврзокот 392895Прегледај го приврзокот 392896Прегледај го приврзокот 392897Прегледај го приврзокот 392898

Јако бате.

Прегледај го приврзокот 392895Прегледај го приврзокот 392896Прегледај го приврзокот 392897Прегледај го приврзокот 392898
Последниот е дрвокрадец...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom