Па,не знам.Некои луѓе викаат шампоните за мажи се прејаки за женската коса.
Јас и со прашок за перење се имам бањато па никому ништо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па,не знам.Некои луѓе викаат шампоните за мажи се прејаки за женската коса.
Се зезаш или стварно ?Јас и со прашок за перење се имам бањато па никому ништо
Се зезаш или стварно ?
Прв пат слушам некој да направи такво нешто.Стварно
Земи Biotin суплемент.Имав корупки на бекембардите кои продолжуваа кон слепоочниците над ушите и завршуваа зад нив.На челото и над веѓите ми се јавува благо црвенило со ситно скоро неприметно лупење и повремено мало чешање.Додека позади ноздрите и околу нив првен настапува јако чешање,па вцрвенување и благо печење на кожата по што се смирува црвенилото делумно, а кожата се суши и настануваат лушпи.Отидов на кожен у Јане Сандански ми препиша крем Декотал(Decotal)кој содржи кортико стеродид.Не го послушав да ги мачкам бекембардите и косата пошо неќев да шлапам големи количини од таква крема и си купив шампон Кетоконазол со кој после 4 миења во рок од две недели скоро ги снема корупките.Додека за црвенилата и лушпите на челото и носот се мачкав Декотал три дена по два пати,од лушпи ни црвенило ни траг.Петтиот ден откога престанав пак јако црвенило.Еве сега втора тура три дена по два пати, лицето пак стакло.Ама јанза ми е до кога ќе можам и смеам вака да терам без side effects.Таа кремата Blue cap ја бива ли за секојдневно користење?
Земи Biotin суплемент.
Имав корупки на бекембардите кои продолжуваа кон слепоочниците над ушите и завршуваа зад нив.На челото и над веѓите ми се јавува благо црвенило со ситно скоро неприметно лупење и повремено мало чешање.Додека позади ноздрите и околу нив првен настапува јако чешање,па вцрвенување и благо печење на кожата по што се смирува црвенилото делумно, а кожата се суши и настануваат лушпи.Отидов на кожен у Јане Сандански ми препиша крем Декотал(Decotal)кој содржи кортико стеродид.Не го послушав да ги мачкам бекембардите и косата пошо неќев да шлапам големи количини од таква крема и си купив шампон Кетоконазол со кој после 4 миења во рок од две недели скоро ги снема корупките.Додека за црвенилата и лушпите на челото и носот се мачкав Декотал три дена по два пати,од лушпи ни црвенило ни траг.Петтиот ден откога престанав пак јако црвенило.Еве сега втора тура три дена по два пати, лицето пак стакло.Ама јанза ми е до кога ќе можам и смеам вака да терам без side effects.Таа кремата Blue cap ја бива ли за секојдневно користење?
БлуКеп не е баш за секојдневно користење зашто нема потреба секој ден да се мачкаш со неа, ја се мачкам само кога ќе ми се јави црвенило, и утре дента го снемува црвенилото, повторно ќе ми се јави за една недела и пак се мачкам, така да еднаш у неделата се мачкам со неа, само да сме на чисто дека лек за ова срањево наречено сабореја не постои, ама ете има за среќа креми кој ја смируваат на периоди за да не изглеаме ко на мајмунот газот, црвени у фацата, све сум пробал, диети, суплементи, што не, џабе е, се помирив со судбина, инаку исто добра ствар е што кремата не прави љушпи после одкога ќе помине црвенилото , ја скоро 2 години ја користам, скупа е околу 800 денари ама трае по 3-4 месеца.
Во последниве 2-3 години читам се и сешто за саборејава, и имам некој мој заклучок дека црниот дроб ако не функционира добро, односно ако не ги исфрла токсините целосно, вишокот го исфрла преку кожата, во случајов го ицфрла на фаца каде што фунгата малесезиа се храни од тие токсини/отрови и со тоа се размножува и се јавува црвенило, е сеа ја нит сум стручен ниту доктор, ова чисто мое мислење што сум истражувал од мука. Така да суплемент зимав еден едно 4 месеци се вика Liver Care за црниот дроб, кошта околу 800 денари (толку кошта одприлика и Блукеп кремава), така да викам ај да пробам, од глуварче, магарешки трн и такви работи е направен, го пиев 4 месеци и имаше минимално подобрување, исто така додека го пиев тој суплемент пиев и витамин Ц 500 и тоа два пати во денот, имаше подобрување со тоа што не ми се јавуваше толку често и не толку интензивно, можеби требаше да продолжам. А од диети, ништо посебно, само тотално го исклучив лебот и шеќерот, освен што ослабнав подобрување со сабореава не видов. Добро би било и други да споделат искуства можеби ќе смислиме нешто заеднички хаха.Кои суплементи, и која диета си ја пробал?
Во последниве 2-3 години читам се и сешто за саборејава, и имам некој мој заклучок дека црниот дроб ако не функционира добро, односно ако не ги исфрла токсините целосно, вишокот го исфрла преку кожата, во случајов го ицфрла на фаца каде што фунгата малесезиа се храни од тие токсини/отрови и со тоа се размножува и се јавува црвенило, е сеа ја нит сум стручен ниту доктор, ова чисто мое мислење што сум истражувал од мука. Така да суплемент зимав еден едно 4 месеци се вика Liver Care за црниот дроб, кошта околу 800 денари (толку кошта одприлика и Блукеп кремава), така да викам ај да пробам, од глуварче, магарешки трн и такви работи е направен, го пиев 4 месеци и имаше минимално подобрување, исто така додека го пиев тој суплемент пиев и витамин Ц 500 и тоа два пати во денот, имаше подобрување со тоа што не ми се јавуваше толку често и не толку интензивно, можеби требаше да продолжам. А од диети, ништо посебно, само тотално го исклучив лебот и шеќерот, освен што ослабнав подобрување со сабореава не видов. Добро би било и други да споделат искуства можеби ќе смислиме нешто заеднички хаха.
Ок, асални суплементи, методи?Ова што си го набројал е скоро ништо.
Ако сакаш да пробаш асални суплементи и методи - кажи.
Ок, асални суплементи, методи?
А зашто? Имаш као асален лек или само асални суплементи и методи?
Оооооок, јас мислев ти ќе споделиш некое искуство, а ти као убедуваш за "сериозни" промени во животот, од милиони луѓе во светот мислиш дека никој не превземал драстични и радикални животни промени за да најде лек? Па и милион доктори не пронајдоа лек, а ти тврдиш дека мора "сериозни" промени да се направат за да се излечи човек? И од толку аптеки со суплементи во градов, ти ми праќаш линк за некакви непроверени суплементи и тоа со реферал линкПа имам солидно искуство, и добро познавање на тоа кои суплементи се најдобри за кожа/себореа. Гаранција за "лек" целосно искоренување не можам да ти дадам, тоа не може никој да ти го даде за скоро ниедна хронична болест, за да се излечиш мора сериозни промени во животот да направиш за кои се кладам дека нема да се нафатиш, така да ти остануваат супелементите, и евентуално да почнеш да конзумираш и зачини, како и твикови на диетата. Гаранција за осетно подобрување од друга страна можам да ти дадам.
Еве ти листа на суплементи, идеш add to cart и порачуваш.