GG - емисија за игри

• Креатор на темата Креатор на темата skullmonkey
  • Време на започнување Време на започнување
Сите тајни и мистерии на македонскиот стриминг откриени од гостинот во емисијата - докторот Umren од @UmrenTV.

Разговараме за тоа како е да се стрима во Македонија, како се заработива, типс и трикс, финти и карики. Што да правите, а што да избегнувате доколку почнете да стримате, а сакате да заработите.

Сето ова во новата епизода на GG - 33та!

Погледнете и шернете!
https://youtu.be/x6QzQplWXJc

Ослабе Бобо у тек на цела сезона. Влезе потопчест, а излезе послим.
Гитар Хиро - финалево беше врв на аеробикот.

Али он ќе продужи да стрима, колку што знам, и преку лето.

Go ispotija belite visoki corapi na bobo. :D

I danko treba da snima, ama nema limit ko so znam.

Што бидна со емисијава ке има ли нова сезона?

Што бидна со емисијава ке има ли нова сезона?
Вчера имаше прва епизода од втора сезона. Имаме фрки со аплоудирање на Јутуб но за некој ден/саат ќе ги решиме. :)
GG

Отворен е нов канал зашто стариот ни го флагираа ради клејмови. Направете суб на овој за информации и да земеме кастм урл. Фала и GG!

Више за се може да те флагираат на Youtube. Муда потекоа и со интелектуални сопствености, и со поплаки и outrage реакции.

Битно вие да не се предавате, и само напред. Најквалитетната емисија од тематиката која ја обработувате сте.

Више за се може да те флагираат на Youtube. Муда потекоа и со интелектуални сопствености, и со поплаки и outrage реакции.

Bobo preeska na strim toa kazuvase, apla socno, ali sony navodno sami go pustile trejlerot za pixels, I sami se flagnale. :D

Koma.

Отворен е нов канал зашто стариот ни го флагираа ради клејмови.!
Што е тоа канал, што е флагирање, а што се клејмови? Баш ја глеав првава епизода и таму истово го кажавте.
Канал сеа го викате оноа коа некој ќе стаи видео на јутјуб?
флагирање и клејмови, е тоа поима неам што значи у овој контекст, али барем јако ми звучи реченицава.

(а се кладам дека сите вие тука копиљаци што читате знаете све ова што значи и дека само ја поима неам)

Што е тоа канал, што е флагирање, а што се клејмови? Баш ја глеав првава епизода и таму истово го кажавте.
флагирање и клејмови, е тоа поима неам што значи у овој контекст, али барем јако ми звучи реченицава.

(а се кладам дека сите вие тука копиљаци што читате знаете све ова што значи и дека само ја поима неам)

Канал е YouTube channel, флагираа ради клејмови e "flagged for copyright claims".

koga nekoj ima avtorski prava vrz nekoja tvoja sodrzina sto si ja stavil na youtube, pusta claim(baranje) do yt deka ti mu ja krades sodrzinata i yt avtomatski te flagira, ti gi brise site videa koi ja imaat taa sodrzina. Primer ima dosta videa koi koristat muzika od nekoj avtor, i nekoj gi prijavil i avtomatski gi stavaat na mute, a pak dokolku e vizuelno gi brisat skroz videata

Не мора да ги избришат, може и само да ја оневозможат монетизацијата. Јас на пример имам некои видеа oд GTA со copyright claims кои не се избришани, ама не можам да ги монетизирам зашто ги немам авторските права на песната што свири во позадина. Go figure.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom