US Open 2013 типување (обложување)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тенисџии, ај кажете дали е паметно да се изиграат дабл Кербер и Радванска денес (или па само првата сингл за поголема сума)? Кај мажите ептен зезнати ми стојат мечевите, не ми се чепка таму ..

Тенисџии, ај кажете дали е паметно да се изиграат дабл Кербер и Радванска денес (или па само првата сингл за поголема сума)? Кај мажите ептен зезнати ми стојат мечевите, не ми се чепка таму ..

Кербер е тешка пошо Суарез е во форма али би требало да тепа. Радванска исто, Макарова има многу снажни удари, ако и тргне не и се пишува добро на Ага. Али сеедно и двете би требало да тепаат. Од мажите Новак ти е прв сет минус, и Мареј 3-0 да тепа.

Ќе биде ли Бердих + гемови (33.5) е границата ? :)

Eeee da se ubie covek, fakam kolsrajber 2 i me zezna onaa knap, epten i dadov sansa ali kako da ne i dadev koga igra protiv vinci isto takva pacerka ali ovaa se povampiri:(
--- надополнето: 1 септември 2013 во 17:22 ---
Lugje sto igrac e ovoj souza ima li sansi +10.5 t.e nole da tepa 6-3 6-3 6-2?

Lupaj dabl Haas + Kerber ;)

Eeee da se ubie covek, fakam kolsrajber 2 i me zezna onaa knap, epten i dadov sansa ali kako da ne i dadev koga igra protiv vinci isto takva pacerka ali ovaa se povampiri:(
--- надополнето: 1 септември 2013 во 17:22 ---
Lugje sto igrac e ovoj souza ima li sansi +10.5 t.e nole da tepa 6-3 6-3 6-2?

Тешко, пред месец дена Соуса изгуби од Џумхур на еден Челенџер на тврда подлога со 6-4 6-0. Прв пат у живот ќе игра на толкав терен, можно е да се изгуби, а башка и Ноле игра одлично во ноќните термини. Мислам дека ќе биде брза и убедлива победа за Ноле.

Ноле со хендикеп следнава очекувам многу лесно да ја добие.

Ferrer - Tipsarevic over 38.5 @ 1.90
Azarenka - Ivanovic 6.5 H2 @ 1.75
Federer-Robredo 8.5 H2 @ 1.70
Raonic - Gasquet 1 @ 1.80
@ 10 koef

Aj ова без поголема надеж, чисто колку да пратам.

Азаренка, Халеп, Раониќ и Ферер сите +.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom