7 мудри лекции за парите од Брус Ли

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.747
Поени од реакции
4.515
значи збориме за тие правила и сега однигде се избацуваш дека ти си зборел општо не конкретно за тие правила и тука свакам дека уствари ти само филозофираш нешто и ништо конкретно не кажуваш иако пишуваш 4 пати поголеми постови, а тоа за мојте правила и мојот став немора на секој што ке го сретнам да му ги кажувам битно у себе да сум чист и да ги следам
Во првиот пост кажа дека и ти можеш да го кажеш тоа што беше напишано во текстот т.е овие зборови што ги кажа се празни зборови.
Сега можеш или не можеш?

Попросто од ова не можам да објаснам.
Толку од мене.

П.С Очигледно зборувам со особа која не знае каква тежина носат зборовите во себе

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Во првиот пост кажа дека и ти можеш да го кажеш тоа што беше напишано во текстот т.е овие зборови што ги кажа се празни зборови.
Сега можеш или не можеш?

Попросто од ова не можам да објаснам.
Толку од мене.

П.С Очигледно зборувам со особа која не знае каква тежина носат зборовите во себе
значи тоа го кажав фигуративно, и јас можам да го кажам... секој може да го каже.... и баба ми може да го каже... тоа ти се вика фигуративно, а замисли да кажев- ништо посебно и баба ми може, ти сега ке ме прашуваше бабами да дали може???

smihajlo

Член од
11 август 2010
Мислења
3.747
Поени од реакции
4.515
значи тоа го кажав фигуративно, и јас можам да го кажам... секој може да го каже.... и баба ми може да го каже... тоа ти се вика фигуративно, а замисли да кажев- ништо посебно и баба ми може, ти сега ке ме прашуваше бабами да дали може???
https://www.google.com/search?q=figurative&rlz=1C1SAVS_enMK555MK555&oq=figurative&aqs=chrome..69i57j0l5.7167j0j1&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8#es_sm=122&espv=210&q=figurative+define

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251

smihajlo

Член од
11 август 2010
Мислења
3.747
Поени од реакции
4.515
знам што е фигуративно, неможеш со вака евтина финта се извадиш за глупостите што ги изнапиша, тоа може на некој друг
Немам ниту намера ниту потреба да се „вадам“. Пробај да научиш од грешките. На мене за разлика од тебе не ми е целта да „победам“, се што е напишано од моја страна е најдобронамерно и ако ти не можеш да го увидиш тоа жал ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom