До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Do 1, ama toleriraat do 1 i 30..... :)

Do kolku sakam ama pod uslov da mi se javuva majka mi sekoj 30 minuti!

ЈАс имам обицно се вракјам до 1 али би ме пуштиле и до покасно, еве баш пред некој ден дојдов у 2..

kazano mi e u 1 ali moze i do 1.30 ama nikad ne sum tocen sve nekade okolu 1.20 pa sea skrisno ke si potkacuvas malce po malce aj dogodina zdravje poise:))))

неограничен ми е излезот...обично не злоупотребувам...али некако летово ми тргна шемата и најчесто излегвев од дома во 1...а за враќање...здравје боже:):):)

Ja iam izlaz do 12:30 i ... da vi kazam taman mi e !!!

До колку сакам, ама скоро никогаш не сум искористил до после 3-4 (освен за ретки прилики..)

:helou: Ја си ги слушам мамичка и татичко, си се прибирам дома рано.
Еднаш само направив исклучок и си дојдов кај 1.30 и ме искараа, а секогаш сум се прибирал рано дома, кај 4-5 :helou:

bukvalno koga sakam.e sea koa nema da se vratam cela nok doma ocnjaat da sumljaat i se javuvaat u 7-8 sabajle na mob.

Oddamna bidna vremeto koga trebase da se vratam doma u pristojno vreme ( ni ova ne bese nekoe ogranicuvanje ). Sega koga sakam.... Osven ako ne moram utredenta da rabotam.

Нема некое време до кога треба да се вратам. Ама ако биде после 3-4 викаат малце(ако воопшто се разбудат кога ќе се вратам).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom