До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Докај 2, мислам јас можам да се приберам и у 6, ама ако ме сетат го обраФ бостанот!!!

Insane напиша:
Абе јас ограничен сум ...
Хмм ... Па до кај 3 ми викаат дома да си дојдам .. али тоа би биле само зборови .. Според мене сум си неограничен пошто се враќам дома кога сакам .. А на сите што кажавте дека дома ви викаат враќај се кога сакаш .. вас родителите не ве сакаат бе .. тоа ти е како сакаш врати се сакаш не ебате ...

BTW walker_girl .. Ако не си останувала после 2 незнаеш дали е интересно или не .. мене па баш ми е поинтересно после 3 да киснам со друштвото негде ...

уфффффф, ја не се фалам дека иам до кога сакам излез, али поглупо тврдење од твоево не сум видел до сеа и ако тебе ти ограничуваат а имаш 18 год, незнам богами кого не сакаат?:)

BEZSTRASNIOT напиша:
уфффффф, ја не се фалам дека иам до кога сакам излез, али поглупо тврдење од твоево не сум видел до сеа и ако тебе ти ограничуваат а имаш 18 год, незнам богами кого не сакаат?:)

Па тоа значи дека родителите се грижат на некој начин...Сигурно и тебе не ти кажале враќај се кога сакаш, можеш и воопшто да не се вратиш, кај сакаш иди скитај, тоа твое си е...ма ич не ме интересираш прај си што сакаш со животот...

Имам до 1-1 ипол највеќе излез.Не е нешто многу али пошто отприлика сите од мое друштво си идат така да доволно ми е,за сега:)

pa koga sakam mozam da se vratam doma ama da preteruvam ne sakam mnogu

До кога сакам , ама у последно време не излегувам

Немам некое ограничување ама после 3-4 часот, телефонот ми се раскапува од звонење.

Мене пред да излезам ми ги поставуваат следниве прашања...

1. Со кого ке излагаш?
2. Каде ке одиш?
3. До колку ќе се задржиш?
4. Дали ќе пиеш таму каде што ќе одиш?

А еве јас што им одговарам...

1. Ги набројувам со тие што ќе излезам...
2. Го кажувам местото каде што ќе одам... (се разбира ако го знам пред да излезам)
3. Имам клуч во мене...
4. Незнам... Зависи како ќе бидам расположен...

Јас мислам дека нема потреба моите родители да се секираат за мене бидејќи знаат каква личност сум и знаат дека сум свесен за моите постапки што ги правам на мои години... И секогаш кога ќе се вратам, никогаш не ме пречекале
да видам каков сум и што сум... Бидејки многу пати за џабе седеле да кажам до утринските часови...

mene mi kazuvat do kaj 2-2:30... nekoj pat ke mi kazat dojdi si u 1:30 jas ke si dojdam u 3-4.. drug pat nema da mi kazat jas ke dojdam rano 12

u devet u krevet mora da sum .... :pos:

inace negde od 6-to oddelenie ne im ni kazuvam kaj odam ili koa ke dojdam .. taka da ne sum ogranicen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom