Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што очајно гледам како го губам единственото нешто што ми е светла точка во животот, чувствувам како ми се лизга низ рацете, веќе е на пола пат да си замине, а јас колку проклето посакувам да не оди, толку како сама ненамерно да го бркам од себе.
Мака ми е што сум вишок во нечии животи, во кои некогаш значев многу, мака ми е што очајно ги користам сите можни средства да го добијам тоа што го сакам, мака ми е што ми исполнуваат желби само за да продолжам да живеам, мака ми е што стигнав во оваа ситуација.
Мака ми е од солзите, патетиките, дволичноста, лицемерието, користољубивоста.........:(

Maka mi e da sedam doma bez rabota-otupev veke 4meseci se mrdnav.

Мака ми е од зборење едно, а правење друго кај луѓево...
Мака ми е од празни зборови, а ништо на дело... Подобро тогаш да не се збори...
Мака ми е од немање осет, себичност...

Мака ми е од секојдневната борба...

мака ми е......не ми се верува дека го пишувам ова!!!ама стварно ми е мака од сите тие сто се прават другари ,добри "пријателчиња" а што во секој момент можат да ти забијат нож во грбот..така е..ми се случило дете што со него не се дружам колку што се дружам со мојава "компанија" да ми помогнат во многу потешки случаи одколку овие мои пријателчиња.Живеам во Чаир и не се жалам имам и пријатели албанци со кои многу се поштуваме и знам дека нема да ми забијат нож во грб ама моиве се.......се извинувам за јазикот ама ГОМНОЈАДЦИ се све брееее....само да се караат да се навредуваат овој бил дебел овој смотан овој ваков онаков...сум ги гледал многупати од страна и сум размислувал зашто мора да се толку глупи толку без мозок и ми идело да кажам аман бе па како мали деца сте од 10 год. ама не сум кажувал имам голема толеранција а и знам усте колку превирања ке искочат од тоа.Е ОД ТОА МИ Е МАКА.од лугево во нашата мила Македонија

п.с СТВАРНО НЕЗНАМ ОД КАДЕ МИ ИСКОЧИ ОВА И ИЗВИНУВАЊЕ ЗА ЈАЗИКОТ:smir:.стварно сега е полесно.......тоа е.......:toe:

Мака ми е... за повеќе работи... очекуваш едно... излегува друго.. посакуваш едно... добиваш друго... Знам не може да е идеално.. но ете.. мака ми е што посакувам некои работи да функционираат поинаку но очигледно не може тоа да се смени ... малку е општ овој мој исказ.. ама чувствував потреба да кажам едноставно - МАКА МИ Е !!!:toe:

Мака ми е што не сум со сестра ми кога најмногу ми треба...:(

едит:...и што сум толку наивна.:nesum::uvo:

Мака ми е,не требаше да одам да се шишам,мака ми е,се нервираааам,ау фризеркана да ми дојде сегаааа,аман кај гледаше дур ме шишаше,и што мораше јас после дома да се “поправам“.:(

Мака ми е шо преебах 2000 денара и што ги послушах Елемент... Мелемент тие шо пишат местени утакмици на форумов..
:tapp:

Мака ми е што не ме сфакаш и не си тука кога проклето ми требаш

Мака ми е што постојат секакви луѓе.
Мака ми е што не созреа, после толку време.
Мака ми е што те контролираат други.
Мака ми е што си глупа. :)
Мака ми е што не тренирам, ебате тренерот.
Мака ми е што ми мака.

Многу ми е тешко, треба да донесам важна одлука, ама се колебам, незнам што ќе биде...:(

Мака ми е оти дознајах една ебаго страшна вест, вчера кога отидов да ги земам резултатите од болница. И мака ми е оти порано ќе умрам од колку шо планираах... И уш повеќе ќе ми е мака ако ме спасат од таа умирачка. и то.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom