Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што погрешно ме сфааќаат.. или така им чини.. мака ми е што се прават наивни, кревки, неспособни да повредат некого.. мака ми е што се препредени.. мака ми е што јас не сум.. :/

мака ми е што не го гледам.. мака ми е што не можам да прејдам преку тоа.. мака ми е што праам тест у вторник.. мака ми е што...
мака ми е што и ветив на мајка ми дека ќе седам на нет до 1 часот, а имам уште толку нешта да исфрлам од черепниов мозок...и мака ми е што ми е мака за да пишувам :/

Моментално , мака ми е само од една работа ..Мака ми е од тоа што некои личности што ми значат , сега ми кажуваат некои работи што им сметаат кај мене , и што очекуваат дека ќе се сменам ..
Тешко..

Мака ми е бе ... од све .

Ама баш! Значи баш од све...! Се шо ке помислиш, секој момент на кој ке се сетиш, секој човек кој ке го видиш. Се ми ствара мака. И се престанува на 2 и пол минути во интервал од саат и пол - два, додека се слушаш со неа, додека се надеваш дека муабетот ке смени нешто и ке дојде нешто подобро, кое ни самиот не можеш да го дефинираш, за после се да е по старо. Се околу тебе да ти изгледа проклето гадно! Па и самиот ти! Ха, првенствено самиот ти!

This is how I feel..

n21Xju386698-02.jpg

Мака ми е од се во мојот живот... се нешто да не се смеело да се менува, се некој се прави важен, мака ми е од тоа што немам време за самиот мене, гледајки само да им услужиш и облагодариш на другите... мака ми е од се, буквално од се...
на крај мака ми е од тоа што се мора да се решава 5 до 2... мака ми е што денес седам дома, на волку убав ден, додека цел град, море цела држава шета некаде... мака ми е од мене... мака ми е...
Е веќе неможе вака, свртувам страница... никој и ништо не ме интересира повеќе... или пак се лажам...?! :/

мака ми е од се:( од животов...од ова болеста што ја имам... од љубовта ми е мака.. од другарстово од моите...од се ми е мака... многу тежок период ми е :( секој ден плачам веќе ми се смачи... а најмногу ми е мака што сега сваќам какви луѓе постојат и колку оној од кој најмалку очекуваш да те заебе кога најмалку очекуваш и да биде толку одвратен лицемерен до толку за да те извара ос братучедка ти...:( срцево ми се крши и немам воља ни сила за ништо.. ме боли премногу...премногу... изгубив желба за се... и фала богу конечно ги отворив очите и погледнав подалеку од љубовта...еве ова кога го пишувам пак плачам :( :nesum:how long it's gonna last?? :(:(

Мака ми е што ги нема... Мака ми е што вчера ми даваа лажна надеж и денес го снема....

Мака ми е што се дружев со најголемата к***а у градов,што има голема уста у која којзнае што све не прошло и којзнае чив не прошол.Мака ми е од истата што се прае жртва у целава ситуација,а не е,она еза све крива,а мене ме криви...и мака ми е што падна на тоа ниво да се здружи со нашата најголема непријателка колку само да врати и да изеде г***а,за таа да ги пренесе на цел град.

Епа драга моја бивша најдобра другарке,ебате тоа културата што ја немаш,што немало кој да те научи,татко ти што е зинат за паре немал време од нив да дојде и да те седне и да ти каже што значи култура,туку и тој самиот не знае што е,не знам заш пишав ова.Да знаеш дека ти посакуам све најлошо и не ми е гајле ич и да умреш више,те видов сега каква си ебати тоа глупачата,со кого стигна легна и ја морав да те крием што е најтрагично,трчав го молев дечко ти да не ти раскинуе кој се посомнева у твојата “верност“,ама погоди што ќе биде...
И сега како шлаг на све тоа ја сум крива,ја сум те остаела,а ти мори краво една,цело време што праеше?Ја цело време ко товар да ти бев,цело време у заден план,и кој дојде густото ти текна да ме сметаш за најдобра другарка?Епа ич не ми треба таква лудача ка тебе,гони се,цркни,мене више гајле ми е за тебе,иди е*и се со тој кичевчанецот,варај го уште дечко ти,збори за мене дека ја сум расипаната,ич не ме интересираш више,можеш слободно да умреш.

Мака ми е заш бев најголема глупача, што ја удрив таму кај што најмногу ја болеше ама што не ја утепав. Кој ѓавол ме тераше да се повлечем јас не знам :toe: .
Мака ми е што немам пиштол да ја утепам-за тоа ми е мака.

И "мака ќе ми биде" кој ќе ја гледам како неа и е мака пошто незнае што ќе ја снајде кој ќе ми прекипе лончето, а богами незнам ни јас што ќе ја снајде пошто нели сум многу расипана па сестро златна ќе го употребам расипаниот мозок па ќе си добиеш што си бараш и ти и другарка ти.

Преку се` више :nerv:
Сакам да се изгубам у Будимпешта и да не се вратам, најозбилно.
Шупаци, се извинувам на речник ама немам друг збор за моите родители. Сонца најубави. Каква љубов, о боже :lud: ...

Мака ми е од гомнојадци(извините на израз), к**ве што изиграваа жртве, лигајце и сл. Ама ако, со боринче си го бараа и ќе си го добија!!! Ќе прошетамо и мие со упаљачи низ чаршија... хахаха

мака ми е од школово ме излудува неможам ке почнам да сонувам учебници и редови за учење!!!
мака ми е од моите дома,веке аман цело време над глава.место да ми помогнат уште толку ме распалуваат и разочаруваат!
мака ми што лугево мислат само на корист!Кога им требаш се тука,кога не им требаш,кој те е*е!
мака ми е од сите околу мене(скоро),цело време едно исто ми викаат и веке им ги научив зборовите на памет..трагикомични ми станаа веке..сакам само да избегам и никој да незнае каде сум!!!!!!
мака ми е што морам ова тука да го пишувам затоа што немам на кого да го кажам..

мака ми е од школото!сакам распуст!
мака ми е од учење!
мака ми е од неодлучноста на професорите кога ќе идеме на екскурзија!ми се смачи веќе од чекање!
мака ми е што не можам на раат да се видам со сонцето!
мака ми е што некои луѓе работите ги кријат од мене наместо да ми кажат во фаца!
смачено ми е од девојки во Парис Хилтон филм!

уфф, морав да се издувам:lollipop:

Мака ми е што неможам нормало да функционирам, се ме боли и многу ми е спие шмрц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom