Last Man Standing (Primera División)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа сум тотално изгубен... ај DaniBMW објасни ми шо се дешава..?

Ти ги одбра Селта Виго за викендот, така ?
Тогаш нека не те интересира што се дешава :D

Затоа што колово завршува во четврток на полноќ, а наредното почнува во петок нема празен простор во кој ќе може да се одбира тим.
Така испадна со вонредното коло, и затоа уште од сега бираат тим (без разлика дали ќе поминат или не) :)

Ти ги одбра Селта Виго за викендот, така ?
Тогаш нека не те интересира што се дешава :D

Затоа што колово завршува во четврток на полноќ, а наредното почнува во петок нема празен простор во кој ќе може да се одбира тим.
Така испадна со вонредното коло, и затоа уште од сега бираат тим (без разлика дали ќе поминат или не) :)
Ја врска неам што сум избрал... дај кажи ми дали пројдов и дали треба да бирам уште нешто. Памтам дека ги избрав Селта и Малага, али забораив кој за кое коло и све тоа... И Бетис ги избрав. Тотално се изгубив у пм.

Ја врска неам што сум избрал... дај кажи ми дали пројдов и дали треба да бирам уште нешто. Памтам дека ги избрав Селта и Малага, али забораив кој за кое коло и све тоа... И Бетис ги избрав. Тотално се изгубив у пм.

Бетис ги одбра за минатиот викенд - помина
Малага ги одбра за вонредното коло - помина
И за наредното коло одберени ти се Селта Виго :)

Знам знам, следам. Сакав да ги долгедам и денешните резултати, али ајде нека иде Валенсија.

^ Не сакам да има дисквалификувања. Се случува некој да заборави на играва, па имам обичај последниот ден да ги потсетам играчите што немаат одберено тим :)
Извини ако сум досаден со тагирањето :)

^ Не сакам да има дисквалификувања. Се случува некој да заборави на играва, па имам обичај последниот ден да ги потсетам играчите што немаат одберено тим :)
Извини ако сум досаден со тагирањето :)
Не не, без гајле. Фала што мислиш и на тоа, но постојано следам. Ја размислував Селта, па сакав да видам вечерва како ќе одигра, но не е страшно. Фала во секој случај. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom