Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.064
- Поени од реакции
- 31.298
Валенсиа за викендов
Исто и за мене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Валенсиа за викендов
Сеа сум тотално изгубен... ај DaniBMW објасни ми шо се дешава..?
Ја врска неам што сум избрал... дај кажи ми дали пројдов и дали треба да бирам уште нешто. Памтам дека ги избрав Селта и Малага, али забораив кој за кое коло и све тоа... И Бетис ги избрав. Тотално се изгубив у пм.Ти ги одбра Селта Виго за викендот, така ?
Тогаш нека не те интересира што се дешава
Затоа што колово завршува во четврток на полноќ, а наредното почнува во петок нема празен простор во кој ќе може да се одбира тим.
Така испадна со вонредното коло, и затоа уште од сега бираат тим (без разлика дали ќе поминат или не)![]()
Ја врска неам што сум избрал... дај кажи ми дали пројдов и дали треба да бирам уште нешто. Памтам дека ги избрав Селта и Малага, али забораив кој за кое коло и све тоа... И Бетис ги избрав. Тотално се изгубив у пм.
Не не, без гајле. Фала што мислиш и на тоа, но постојано следам. Ја размислував Селта, па сакав да видам вечерва како ќе одигра, но не е страшно. Фала во секој случај.^ Не сакам да има дисквалификувања. Се случува некој да заборави на играва, па имам обичај последниот ден да ги потсетам играчите што немаат одберено тим
Извини ако сум досаден со тагирањето![]()