Фан Клуб - ФК Победа Валандово

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Наке Грнев познат како Мука по се изгледа барал во Јануари да се пресели во третолигашот Младост од Удово.

едит: 70 минута Победа - Башибос 9-1 :vozbud::vozbud::vozbud:
--- надополнето: 11 декември 2013 во 15:23 ---
Крај Победа - Башибос 12-1

Денеска ФК Победа - Младост Удово Б 4-1 :)

мислам, сезонава сигурно одат во трета лига, ако не ги исчука некој во бараж.

539818_402870883180817_432235977_n.jpg

Вчера во седиштето на Третата фудбалска лига - југ во Прилеп беа извлечени составите на двете групи од по три екипи кои ќе играат во баражот за влез во третата лига јужна група.
Едната група ја сочинуваат: „Победа“ Валандово, „Дојранско Езеро“ од Нов дојран и екипата на „Марена“.
Во другата група ќе играат: „Црвена Ѕвезда“ од Јосифово, „Победа-Зорбас“ од Мрзенци и екипата на „Партизан“ од Обршани.
Само најдобрите екипи (по една од двете групи) ќе се изборат за пласман во третата лига!
Натпреварите од првата група ќе се играат во Неготино, а дуелите од втората во Росоман!
Првиот натпревар од „неготинската“ група во недела, на 01.06 од 17.30 минути ќе го играат „Дојранско Езеро“ и „Марена“. Потоа на 08.06. „Победа“ од Валандово ќе се сретне со поразениот од овој дуел...
Третото завршно бараж-коло е закажано за недела, 15.06!

се играше ли натпреварот Победа - Марена?
Играа само Победа - Дојранско Езеро, во Гевгелија, кој тепа оди во трета лига и Д.О. тепаа 2-1 со гол во последната минута. :)

да, ама они се у прва лига, заврши сезонта там, сега комшиите ги бодриме.

А тебе оти те немише?
Гледах Џоковиќ :ban::sramezliv:

Не бе, не сум Калинкар јас.. (уф групата де) Од страна си глеам ка одум на утакмица, со обичните навиваче. :D

И не ми са ојше у Неготино дури у пм. :D

Решавачката за влез во трета лига ви е со Кожуф од Гевгелија. Фантоми против Калинкари, какво дерби па па па :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom