Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва се славеше кај Еколог, излезе и Дестани таму.
Вработените на компанијата не изненадија кога запалија бакљи од терасата горе. (y)

1003020_546952612028051_1255601364_n.jpg

Иначе еве од официјалната страна на Еколог:

Official ne web site.JPG

Цел живот на ова се чекало, со вакви спонзори лигата сигурно ќе добие на квалитет а сезоната што ни предстои осеќам ќе биде:drk:

Само не летајте многу.
Со ваква мафијашка гарнитура во ФФМ, способни се буквално секој спонзор да го избркаат од лигава и да му преседне што зел да спонзорира некој клуб.

Само не летајте многу.
Со ваква мафијашка гарнитура во ФФМ, способни се буквално секој спонзор да го избркаат од лигава и да му преседне што зел да спонзорира некој клуб.
Ama vie stvarno ne razbirate sto covek e ,ovoj.Samo edno ke vi kazam kade vleguva US Armyy negovata kompania e tuka.Znaci ni grujo ni ffm ni nikoj ne mu moze nistoo.

Само не летајте многу.

Ги знаат тие работи сигурно, не за џабе ги анализираа работите долго време а и самите тие се од Македонија па го следиле нашиот фудбал и знаат како идат работите. Еколог има јако лоби, не може туку така ФФМ да се заебава со нив, искрено може да се изгорат. Секако времето ќе покаже

Абе го знаем и ја, не мора да ми кажуете кој е и како е :)
Ама верујте дека ако им текне да се умешаат ФФМ, која е цела исполитизирана, ќе му ебат мајката на клубот и тоа како.
Погрешно ме сфативте вие. Не зборим да му ебат мајката на Дестани, туку на клубот.

Ама верујте дека ако им текне да се умешаат ФФМ, која е цела исполитизирана, ќе му ебат мајката на клубот и тоа како.
Погрешно ме сфативте вие. Не зборим да му ебат мајката на Дестани, туку на клубот.

Jas ti garantiram 1000000% deka ffm nisto ne moze da mu pravi nisto, ova go sboruvam zosto sum slusnal direktno od luge sto sa vo Ecolog za toa sedi raat drzava ne moze da mu pravi nisto:)Da go imas ova od mene i ke vidis ponatamu.

Ali znaci klubot od deneska 100% e negov.Znaci ne mozat tuku taka da se mesat.Jak e covekot ,znae sto raboti toj.

Клубот сега е сопственост на Дестани, се чепкаш со клубот тоа значи се чепкаш со него!

Ги знаат тие работи сигурно, не за џабе ги анализираа работите долго време а и самите тие се од Македонија па го следиле нашиот фудбал и знаат како идат работите. Еколог има јако лоби, не може туку така ФФМ да се заебава со нив, искрено може да се изгорат. Секако времето ќе покаже
Јас не знам читам и не ве разбирам уствари денес сте во еуфорија ама некако ептен детски муабети ми прајте...Еве тие шеиците влегоја во Сити,легоја и во ПСЖ и вие сакате да кажите дека тие му диктират услови на нивните федерации и му поставуват услови на државата :tapp:.Јас ве разбрам многу е богат како шо кажвате ама некако со муабетите ми сте под колективна хипноза :pipi:

Јас не знам читам и не ве разбирам уствари денес сте во еуфорија ама некако ептен детски муабети ми прајте...Еве тие шеиците влегоја во Сити,легоја и во ПСЖ и вие сакате да кажите дека тие му диктират услови на нивните федерации и му поставуват услови на државата :tapp:.Јас ве разбрам многу е богат како шо кажвате ама некако со муабетите ми сте под колективна хипноза :pipi:

А мене ми изгледа дека ти удираш со глава во ѕид!

Никој не вели дека условите ќе ги постави Шкендија, туку условите се исти за сите и нема да можат да го оштетат клубот така безвезе како ќе им текне.

Го слушнавте што рече, Шкендија влегува во големото семејство на Еколог. Налик на тоа што рече Тони, you mess with Shkendija you mess with Ecolog.

Untitled.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom