Инспектор понижува сиромашно дете .

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
море ќе му еб*ам мајката само да ми излезе овај гад пред очи. да даде господ и неговите деца вака да продаваат и да питаат по улица. :tapp: да нема за леб, одвратен гад......

Излези му ти пред очи штом толку вриеш.

Патем, Brace yourself. „Маме му је__м“ posts are coming.

Некаде во коментарите на Јутубе прочитав дека го отпуштиле од работа а на детето му дале стипендија (школарина)

За разлика од него, некои поштено си заработуваат.. ми се гади од вакви...

Детево ме потсети на видеово...

На Цигани местото им е во Индија и таму нека загадуваат со својата култура. Западна Европа е доволен пример дека и трета генерација Циган роден таму е Циган поради својот генетски дегенеризам.

Иди лечи на други места комплекси.

ova e samo eden primer od opstestvovo nase
segde go ima ova neiziveni luge koj nekoj im dal nekoja funkcija i se kurcat i gi ponizuvaat pomalite i ponemoknite od niv
nema covecnost veke se otide u kurac

Излези му ти пред очи штом толку вриеш.

Патем, Brace yourself. „Маме му је__м“ posts are coming.
па нема врска дали тој ќе ми излезе или јас нему....важно како што сум сега напукан нема лесно да се извлече

Иди лечи на други места комплекси.

Тебе ич кур да не ти чуе за мене ! Земи си Ш*птар или Циган за зет дома да ја оплодува сестра ти и да се шетаат Gipsy Kings по дома. Мене не ми е тоа приоритет тоа во животот.

А за Циган тука што проси на видеово во Шпанија ги имаш еден куп и по семафори низ Скопје, а си ги опцул илјада пати, али битно ова е видео и е од Запад, па мора да те трогателно.

Ако толку сакаш да живееш покрај нив еве во Шутка ти се најевтини плацеви купи таму и направи куќа, ама сите вие би живееле во Аеродром само да сте далеку од мулти културата, али да уживате да ја пропагирате само затоа што е модерно и кул.

Голема мизерија од човек овој инспекторов.

Овај инспекторот само за на гиљотина :mad:

Градскиот инспектор во градот Виљаермоса понижува сиромашно детенце, кое што на улицата продава слатки и цигари.
Се работи за десетгодишно сиромашно детенце кое неутешно плаче додека инспекторот од плетената кошница му ги вади цигарите и го тера самиот тој слатките да ги фрли на улица.
Потоа, на детенцето кое не може да си го сопре плачот му се приближува возрасен човек кој му помага да си ги собере слатките.

Сите што работат на ваква позиција и кај нас, кога ке ги видиш да пропаѓаат во лајна не им помагај да излезат, заглави ги уште повеќе, па дали еинспектор или незнам што

Како прво детето не треба да биде на улица.
И тоа е грешка и неспособност на целата држава, а не на инспекторот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom