Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам на Росицки му го обновиле договорот од Арсенал. Не ја сфаќам потребата од него, можат да го заменат со многу подобри играчи. Не дека е толку лош али шо знам...
Pardew ти е типичен енглески brute, мислам дека би бил најбољи фан на трибини да го слушаш како пцуе и се дереСеа гледам хајлајтси од утакмицеве,и слободно можам да заклучам дека Пардју е гомно од човек.
Pardew ти е типичен енглески brute, мислам дека би бил најбољи фан на трибини да го слушаш како пцуе и се дере![]()
Еднаш со О, Нил,па со Венгер,па сега глава му даде на овја од ХалPardew ти е типичен енглески brute, мислам дека би бил најбољи фан на трибини да го слушаш како пцуе и се дере![]()
Гледам на Росицки му го обновиле договорот од Арсенал. Не ја сфаќам потребата од него, можат да го заменат со многу подобри играчи. Не дека е толку лош али шо знам...
Make love, not war.нема тренер што повеќе мразам од Пардју, гомно од човек.
И све се сили само кога Њукасал победва. А ко ќе губи ко Грчка, го нема. Пардју[DOUBLEPOST=1394029564][/DOUBLEPOST]
Mислам дека е баш обратно.
Во првата полусезона кога го имаа Кабај, и кога бележеа добри резултати, скоро сите пост меч интервјуа по големите победи му беа приземни и реални и не помнам дека направи инцидент некој.
Му ги гледав интервјуата по победата над Челси дома, победата на Јунајтед во гости и победата над Тотенхем во гости, кога Крул фати све живо и диво, и искрен беше дека на среќа победиле со Тотенхем, а си кажа дека победите над Челси и Јунајтед играчите имале свој ден.
Е кога губи, знае да прави пиздарии.