Дали да си ја купам оваа кошаркарска топка?

• Креатор на темата Креатор на темата AstroBoy :)
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јуни 2013
Мислења
598
Поени од реакции
254
Па се чудам дали да си купам Spalding TF 33
http://i1.ztat.net/large/SP/54/4A/00/29/18/SP544A002-918@1.1.jpg еве оваа скроз истата за 25 евра.. што велите?

Ја имал ли некој од вас или некој другар па да каже колку е квалитетна

а иначе и има и друга ваква скоро истата само ист материјал да не ја помешате http://www.bigfootbasketball.co.uk/acatalog/spalding tf33 legacy.jpg значи не оваа туку онаа горе што дадев слика

Promotional-PlasticBasketball-SBBK42.JPG

Нешто пластичен модел произведен од адидас.

хм сигурен си? значи не ја бива ич или?

да еве например пропалица кажа дека била му супер, значи планирам да ја купам само нека ја темата дали некој друг ке дофрли некој што не му требат гаки:icon_lol:

Купив лани слична Spalding отприлика толку кошташе ако ми веруваш баскетот се издеформира за 3 недели (со не многу играње), купи си Најки болер или доминејт (outdoor) немаат смрт само се лижат по една, две години активно играње.

Купив лани слична Spalding отприлика толку кошташе ако ми веруваш баскетот се издеформира за 3 недели (со не многу играње), купи си Најки болер или доминејт (outdoor) немаат смрт само се лижат по една, две години активно играње.

слична е викаш биламожеби не е истата ама нз
колку коштат најк баллер или доминејт

Барај Молтен , дефинитивно Спалдинг не ги бива ( ни кожните ) . Тупни ја со нога одма цицка излегува , не е " за на паркинг " туку стриктно за во сала , после се кине шавот и излага гумата од внатре па мочај му се. Молтен знам дека се добри пред 5 - 6 години купив еден околу 40 евра беше оригинал па може потраја 2 - 3 години пред да се дупне :D За овие 2 ти кажувам од искуство. Ако најдеш молтен , земај и не се мисли, батали Спалдинг.

Е многу сте смешни, среќа немало Кајгана форум кога вие сте имале 12-13 години, иначе којзнае што теми ќе гледавме од вас.
Секогаш било дискутабилно кога некој ќе рече „денешнава младина не е како нас“, ама со Интернет логови, веќе тоа се претвара во факт.

Споредете го Кајгана форумот во 2006-7 година и реметот тогаш, со кајгана форум во 2013-та и реметот сега. Поголем доказ дека младината е се поглупа, потупа и без смисла за хумор никаде нема да најдете на друго место.

слична е викаш биламожеби не е истата ама нз
колку коштат најк баллер или доминејт
А бе не купувај Спалдинг, не чинат. Само кожните у нба што играат се ок, Nike baller и Dominate имаш у сити мол, 890. Во рамстор се поскапи

Е многу сте смешни, среќа немало Кајгана форум кога вие сте имале 12-13 години, иначе којзнае што теми ќе гледавме од вас.
Секогаш било дискутабилно кога некој ќе рече „денешнава младина не е како нас“, ама со Интернет логови, веќе тоа се претвара во факт.

Споредете го Кајгана форумот во 2006-7 година и реметот тогаш, со кајгана форум во 2013-та и реметот сега. Поголем доказ дека младината е се поглупа, потупа и без смисла за хумор никаде нема да најдете на руго место.

тоа што го думав го думав за ACTION што беше нешто трескал глупости ама избришано е гледам.

Барај Молтен , дефинитивно Спалдинг не ги бива ( ни кожните ) . Тупни ја со нога одма цицка излегува , не е " за на паркинг " туку стриктно за во сала , после се кине шавот и излага гумата од внатре па мочај му се. Молтен знам дека се добри пред 5 - 6 години купив еден околу 40 евра беше оригинал па може потраја 2 - 3 години пред да се дупне :D За овие 2 ти кажувам од искуство. Ако најдеш молтен , земај и не се мисли, батали Спалдинг.

како се пишува Молтен(да видам на гугл имејџс) и колку коштаат

тоа што го думав го думав за ACTION што беше нешто трескал глупости ама избришано е гледам.

како се пишува Молтен(да видам на гугл имејџс) и колку коштаат

Само ќе пишеш molten basketball и ќе ти излезат еден куп резултати , некои и кадешто се продаваат баскети ( стриктно кожа ) и се движат од 40 до 60 долари, во наши пари тоа би ти било околу 2000 или 2 500 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom