Најдобиот центар во НБА

• Креатор на темата Креатор на темата Tyler Durden
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот центар во НБА?

• Вкупно гласачи
    69
се мислев помеѓу јуинг, робинсон и џабар, али сепак јуинг. џин со памук срце. а како играч за мене секогаш ќе биде меѓу најдобрите, (нема најдобар)

се мислев помеѓу јуинг, робинсон и џабар, али сепак јуинг. џин со памук срце. а како играч за мене секогаш ќе биде меѓу најдобрите, (нема најдобар)
Петрик е цар иако лично сметам дека има подобри центри од него како играчи ама никој не бил карактер како Јуинг. Му се понуди да му го даде бубрегот на Алонзо кога треба да му прават трансплантација. Во 1990ти имаше најдобри центри во историјата на НБА. Робинсон Алонзо Мутомбо Шек Патрик Хаким Дивац Рик Смитс Сабонис..овие денешниве вода може да им носат.

затоа и беше тој мој коментар “памук срце“. и мило ми е што има некој кој се сеќава или знае за вакви работи. (y)

Гласав за Патрик Јуинг од носталгија по златните 90ти.
Кога се играше прав баскет, кога се чувствуваше магијата на терен.
Кога не спиев цела ноќ за да ги гледам Њу Јорк Никс како играат у финале против Хјустон Рокетс, кога губеа ама не се даваа до последна секунда.
Наредниот ден у школо пола ден го спиев, ама не е битно. Битно ги гледав Патрик Јуинг и Џон Старкс. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom