Најдобиот центар во НБА

• Креатор на темата Креатор на темата Tyler Durden
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот центар во НБА?

• Вкупно гласачи
    69
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.932
Поени од реакции
12.623
Koј играч според вас е најдобриот и најдоминантниот на позиција центар во историјата на НБА?

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Од сите горе ги имам само малце гледано Шек и толку, така да :)

А кај е Двајт Хауард у анкетата? :LOL:

Не озбилно, Арвидас Сабонис ти фали.

Тим Робинсон, незнам зошто воопшто се вклучуваат другиве во анкетата, едноставно Тими нема конкуренција.:cuc::гик:

ОК, два гласа за Мутомбо, колку што има Олајџувон.

Збогум.

Хаким нормално

Јас од шо се сеќавам низ годините, Todd McCullough, Greg Ostertag и Michael Olowokandi ми оставиле најголем впечаток. Каков Тим Робинсон, какви бакрачи.

Јас од шо се сеќавам низ годините, Todd McCullough, Greg Ostertag и Michael Olowokandi ми оставиле најголем впечаток. Каков Тим Робинсон, какви бакрачи.

Го заборави Рашо Нестерович.

Ахахаха Радослав :), и Шон Бредли шпагетата :pos:. И Слава Медведенко ама не тој беше power forward. :pos:

Го заборави Рашо Нестерович.

Навиваш за Сиксерс а на овој подоле не се сети. Ццц. :D

manute.jpg

Малце тешко е човек да се одлучи кога е во прашање најдобриот центар во историјата, бидејќи има повеќе играчи кои го задоволуваат овој критериум. Според мене Шекил е најдоминантниот центар кој некогаш играл кошарка, тука не го сметам Вилт Чемберлен затоа што тогаш немал никаква конкуренција, а вака ко најдобар центар, најдобро технички поткован ми е Хаким Олајџувон, заедно со Џабар и Расел.

„Адмиралот“ или Дејвид Робинсон ми беше еден од омилените играчи, штета што малку фатив од неговата кариера. Ваљда на овој се мисли во анкетата, затоа што не познавам јас никаков Тим Робинсон. :)

ауууу:pos: тек сега видов каков фејл сум направил,станува збор за Дејвид Робинсон,не ми е првпат вака да го мешам тандемот Тим и Робинсон :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom